Új Hearts of Iron 3 kiegészítő érkezik

A The Finest Hour sok újdonsággal örvendezteti meg a hardcore stratégákat.

Új Hearts of Iron 3 kiegészítő érkezik

A Paradox Interactive nagyszabású hardcore stratégiai játéksorozatának, a Hearts of Ironnak 2009-ben jelent meg a harmadik része. A kiadó hagyományosan évente egy kiegészítőt ad ki a játékhoz, a 2010-es Semper Fi és a 2011-es For the Motherland után az idei a The Finest Hour címet viseli. A rendkívüli összetettségéről híres játék a kiegészítőben a következő újdonságokkal örvendezteti meg a keményvonalas stratégákat:

 

[list type="unordered"]

[*]Kibővített kémkedés, új, átdolgozott küldetések, melyek között a térképen végrehajtható titkos hadműveletek is szerepelnek.

[*]Új játékmód, melynek segítségével történelmi csataterveket tölthetünk be, vagy a saját magunk által készítetteket oszthatjuk meg szövetségeseinkkel a multiplayerben, valós időben.

[*]Új egyedi elit egység minden nagyobb nemzet hadseregéhez: Gurkha, Ranger, Imperial Guard.

[*]Részletesebb tengeri inváziós rendszer, kifejleszthető specializált partraszálló és támadó járművekkel, melyek támadásunk hatékonyságát növelik.

[*]Részletesebb stratégiai irányítási és erőforrás átcsoportosítási lehetőségek, melyek révén távoli szövetségeseinket támogathatjuk iparunk erejének segítségével.

[*]A vezetőket új tulajdonságokkal gazdagíthatjuk, és feladataik kijelölése még fontosabb lesz az új harci taktikai rendszer segítségével vívott csatákban.

[*]Új egyedileg beállítható játékmód a szóló és a multiplayer játékhoz, amelyben tiszta lappal indulunk, és még a játék tényleges kezdete előtt legyárthatjuk az egységeket, kifejleszthetjük a technológiákat, és beállíthatjuk a politikai helyzetet. Ez a játékmód alkalmas arra, hogy kipróbáljunk számos általunk elképzelt helyzetet, és segítségével felgyorsíthatjuk az eseményeket; ha épp kedvünk támad azonnal az akció közepébe vetni magunkat, nem kell a lassú fejlődésre várnunk.

[*]Két részletes harci szcenárió: az orosz-finn téli hadjárat és a spanyol polgárháború.

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward