Új GTA 5 előzetesek - mindjárt három is

A három főszereplőt Franklint, Trevort és Michaelt mutatják be az új előzetesek.

Új GTA 5 előzetesek - mindjárt három is

Megérkeztek az új Grand Theft Auto 5 előzetesek, amelyek a három főhőst, Franklint, Michaelt és Trevort mutatják be, akik mindhárman játszható karakterek lesznek, és történetük keresztezi egymást.

A negyvenes évei elején járó Michael korábban bankrabló volt, de már visszavonult, és a tanúvédelmi programnak hála tisztes családapaként éli életét, ami nem túl boldog: utálja a feleségét, nem érti tinilányait, rátör a kapuzárási pánik, és ráadásul pszichológusa is felmond, mert már nem bírja idegekkel.

A drogfüggő Trevor, aki szintén nem százas korábban Michael társa volt. A szintén negyvenes éveit taposó férfi, aki régen a hadseregben pilótaként szolgált kiszámíthatatlan és hajlamos az erőszakos kitörésekre, és nem kell kétszer mondani neki, ha buli van, ő benne van.

A trió harmadik tagja a huszonegynéhány éves Franklin, aki véletlenül kerül kapcsolatba Michaellel egy ügy kapcsán. Franklin egyébként egy örmény luxuskocsi kereskedésnek dolgozik, akik olyanoknak adnak el, akiknek nem engedhetik meg maguknak a luxuskocsikat, és amikor nem tudnak fizetni, ő az, aki meglátogatja őket és barátilag elbeszélget velük az élet értelméről.

Az előzeteseket megnézhetjük egyben, egymás után, vagy a megfelelő karakterre kattintva egyesével is. A GTA 5 szeptember 17-én jön PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward