Új God of War III trailer érkezett

Vannak játékok, AMIK másolnak és vannak AMIKET másolnak. A God of War széria nem véletlenül tartozik az utóbbi kategóriába. Aki egy kicsit is érdeklődik ez iránt a műfaj iránt és van otthon a tévéje alatt egy PlayStation 3, annak egyszerűen kötelező vétel a God of War 3.

Új God of War III trailer érkezett

Vannak játékok, amik másolnak és vannak amiket másolnak. A God of War széria nem véletlenül tartozik az utóbbi kategóriába. Aki egy kicsit is érdeklődik ez iránt a műfaj iránt és van otthon a tévéje alatt egy PlayStation 3, annak egyszerűen kötelező vétel a God of War 3.

A januári konzol eladások a decemberi Sony fölényt múlt időbe helyezve az Xboxnak kedveztek, köszönhetően a Mass Effect 2-nek. Azt viszont már most borítékoljuk, hogy márciusban esélye sincs az MS masinájának, már csak az a kérdés, hogy hányszor körözi le Kratos a zöldeket.

                          

A God of War III március 19-én érkezik Európába, de már megjelent róla a világ első tesztje is, az OPM (Official PlayStation Magazine) 9/10-re értékelte a játékot. Az újság szerint Kratos földbe döngöli Dantet és a Darsiders hősét, Wart, de nem csak őket, hanem a GOW széria első két részét is. Akkor miért csak 9/10? Mert az alapvető játékélmény nagyon hasonló az eddigiekhez. Szerintünk ezzel sok baj nincsen, mert a játékélménnyel aztán nem volt gond az eddigiekben sem... Alig várjuk, hogy rátegyük a kezünket egy példányra, addig is itt a legújabb trailer.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward