Új Gears of War 3 DLC januárban

Januárban érkezik a Fenix Rising DLC új multi pályákkal, skinekkel és xp-rendszerrel.

Új Gears of War 3 DLC januárban

A Microsoft és az Epic Games bejelentette az új DLC-t a kizárólag Xboxra megjelent Gears of War 3-hoz. A Fenix Rising térképcsomag január 17-én jelenik meg és az ára 800 Microsoft pont lesz (Gears of War Season Pass tulajdonosoknak ingyenes). A kiegészítő új xp rendszert, öt új multiplayer pályát és négy új karakter skint tartalmaz.

Az új xp rendszer segítségével többször is elérhetjük a 100. szintet és exkluzív fegyver skineket és emblémákat nyithatunk ki. Ha a 100. szint elérése után úgy döntünk, hogy újra nekivágunk, akkor lenullázódik az xp-nk és a rangunk, de az összes többi elért eredményünk (pl. TrueSkill) megmarad. Háromszor szintezhetünk így újra, és minden alkalommal más színű lesz a rangunk ikonja. Ez az ikon alapban bronz, aztán vörös, zöld, és végül arany színű lesz.

A fegyverskinek, melyeket kizárólag ezzel az újraszintezéssel szerezhetünk meg a következők:

[list type="unordered"]

[*]Re-Up Plasma - animált folyékony plazma, aranyban

[*]Re-Up Omen - csillogó vörös Omen

[*]Re-Up Electric – animált arany elektromos sokk

[/list]

Az alábbi új térképek Versus Multiplayer, Horde és Beast módokban működnek.

[bold]Academy

[/bold]A Fenix család ősei mind előkelő katonatisztek voltak, ezért Marcustól is elvárták, hogy az Oracle Akadémia tisztképzőjét végezze el. Marcus egy darabig az Akadémiára járt, hogy őseinek nyomdokaiba lépjen, de végül nem ez lett a sorsa: szakított a hagyománnyal, hogy barátaival, Dommal és Carlosszal lehessen. Az Akadémia, akárcsak Seran hagyományok legtöbbje immár áldozatául esett a Locust Horde inváziójának.

Anvil

Anvegad erődjét Anvil Gate-nek ("Üllő Kapu") hívták, mert áthatolhatatlan falait a háború tüzében kovácsolták. Óriási ágyúk álltak őrt az UIR határok mentén kígyózó falainak oromzatain. Marcus azért jött ide, hogy Hoffmant megtalálja. Mindketten úgy gondolták, hogy az erőd megfelelő védelmet nyújt az elkövetkezendő Locust és Lambent támadások ellen, de tévedtek: az egykor hatalmas erődből már csak romok maradtak.

Depths

Azura víz alatti világának különleges gazdagságára nincs magyarázat, ám Adam Fenix már érkezésekor belátott a csillogó felszín alá. A szépség már semmit sem ért, miután a Locust foglyul ejtette. Adam kifogyott a lehetőségekből, és módot kell találnia arra, hogy kapcsolatba léphessen Marcusszal, és feltárja az igazságot, amelyet oly sok éven át magában tartott.

Escalation

Halden volt a Fenix család otthona megszámlálhatatlan generációkon keresztül, ám Marcus számára csak az anyjával, Elaine-nel a birtok kertjében töltött pihentető meleg nyári esték emléke az, ami számít. Szomorú, hogy a birtok szépsége és története mind semmivé lett, amikor a Locust megpróbálta elrabolni Marcus apját.

The Slab

Az engedetlenséggel és árulással vádolt Marcust Jacinto maximum biztonsági fokozatú börtönbe zárták. A Slab néven is ismert börtön nem arra szolgál, hogy az elítélteket visszasegítse a társadalomba: ide zárják be Sera legnagyobb ellenségeit megrothadni. A rabtársak brutálisak, a kegyelem nem opció, és a várható élettartam két év... Legalábbis ez volt a helyzet a Locust támadása előtt. Azóta a lehető legrosszabból, ha lehet, még rosszabb lett. A várható élettartam 2 perc.

Az új karakter skineket Versus Multiplayer és Horde módban használhatjuk (COG oldalon):

COG:

[bold]

Recruit Clayton:[/bold] Clayton Gearnek született, Gearként nőtt fel, és aznap, amikor elérte a megfelelő kort jelentkezett, hogy az a mindenre képes, magabiztos és odaadó Gear váljon belőle, amivé mindig is tudta, hogy válhat.

 

Thrashball Cole (Limitált kiadás): Cole mindig, minden körülmények között a legrövidebb direkt utat választja az ellenséghez. Szellemi kifinomultságának hiányát nyers erejével pótolja.

Locust:

Savage Marauder: A Locust Marauderek voltak az elsők, akik a Hollown kívül valamiféle szervezetbe tömörültek, már ha a brutális belső harcokat vívó és vérszomjas fosztogató csapataikat szervezettnek lehet nevezni.

[bold]

Savage Kantus (Limitált kiadás):[/bold] A Savage Cantusra nagy hatással volt a Hollow elvesztése. Visszasüllyedtek egy ősi, sámánisztikus állapotba, és harci kiáltásaik sötétté, melankolikussá váltak. Kevés ilyen emberi fül számára félelmetes hang létezik.

A Fenix Rising csomag a harmadik Gears of War 3 DLC a Horde Command Pack és a Raam's Shadow után. A Season Pass tulajdonosok még a következő pakkra is jogosultak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward