Shop menü

ÚJ FOLYADÉKHŰTŐ CPU-RA: ITT AZ ANTEC KÜHLER H2O 920

Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Új folyadékhűtő CPU-ra: itt az Antec KÜHLER H2O 920
Galéria megnyitása

Az Antec ma bemutatta második folyadékhűtő rendszerét, amelyet a cég szakemberei az Asetek mérnökeivel közösen fejlesztettek ki. Az új, nagyteljesítményű folyadékhűtő rendszer processzorok hűtéséhez készült és az KÜHLER H2O 920 nevet viseli. A termék ideális lehet tuningolt konfigurációk, játékra épített konfigurációk és hagyományos PC-k processzorának hűtésére. A rendszer segítségével a nyári nagy melegben is hűvösen tarthatjuk forrófejű processzorunkat - állítja a gyártó.

Galéria megnyitása

A KÜHLER H2O 920 egy zárt rendszer, amely összeszerelt, folyadékkal feltöltött állapotban kerül forgalomba, így az adott konfigurációba történő beszerelése is rendkívül egyszerűen kivitelezhető. A termék harmadik generációs, rézből készült folyadékhűtő blokkal és alacsony profilú szivattyúval érkezik, hőleadó radiátora pedig mindössze 49 mm vastag. A 151 x 120 x 49 mm-es mérettel rendelkező hőleadó radiátoron két darab 120 mm-es átmérőjű, PWM támogatással is ellátott ventilátort találunk, amelyek a rendszer terheltségétől függően a percenkénti 700-as és 2400-as közötti fordulatszám-tartományban üzemelnek, maximális légszállítási teljesítményük pedig 110 CFM értéket képvisel. A rendszer a gyártó hivatalos weboldalán található specifikációs táblázat szerint 27,4 dB(A) zajszint mellett üzemel.

 

Galéria megnyitása

A 0,7 Kg-os súllyal érkező rendszer egyedi színben pompázó megvilágítással is felruházható az RGB LED-eknek köszönhetően, de legjobb tulajdonsága mégsem ez. Az elmúlt hét folyamán már hírül adtuk, hogy a KÜHLER sorozat legfrissebb tagjai alkalmazni fogják az Advanced Fan Control technológiát, amelyet az Asetek mérnökei fejlesztettek ki és amely a hűtőfolyadék hőmérséklete alapján változtatja a hőleadó radiátoron elhelyezett légkeverők fordulatszámát annak érdekében, hogy a rendszer a lehető leghatékonyabban és a lehető leghalkabban üzemelhessen. Érdekesség, hogy a vízpumpát is tartalmazú folyadékhűtő blokk és a hőleadó radiátor között 330 mm hosszú csövek teremtenek kapcsolatot.

Galéria megnyitása

Az új folyadékhűtő rendszer többféle processzorfoglalattal is kompatibilis, azaz gond nélkül alkalmazhatjuk az Intel LGA-775/1155/1156/1366-os, valamint az AMD Socket AM2/AM2+/AM3/AM3+-os processzorfoglalataihoz. A gyártó közleménye szerint a KÜHLER sorozat legfrissebb tagja három év garanciával kerül fogalomba, méghozzá a hónap végén. A KÜHLER H2O 920 az Antec webshopjában már előrendelhető, ahol 119,95 dollárt kérnek el a komplett folyadékhűtő rendszerért.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére