Új FIFA 12 DLC

A 2012-es EB résztvevői lehetünk az legújabb FIFA 12 kiegészítő segítségével. A legjobb játékosok különleges jutalomban részesülnek.

Új FIFA 12 DLC

Az Electronic Arts bejelentette, hogy az EA SPORTS UEFA EURO 2012 kiegésztő már letölthető PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. A DLC a június 8-án Lengyelországban és Ukrajnában rendezendő 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság egyetlen hivatalosan licencelt játéka, felidézi a bolygó egyik legnagyobb és legnézettebb sporteseményének minden izgalmát és feszültségét. Kedvenc európai országunk színeiben versenghetünk a nemzeti dicsőségért a vetélytárs válogatottak ellen.

Az EA SPORTS felfedte terveit, miszerint felkutatják a világ legjobb UEFA EURO 2012 PS3-as és Xbox 360-as játékosokat; az egyes konzolok két-két legjobb játékosát online selejtezők során választják ki, majd a győztesek találkoznak a bajnoki döntőn a kijevi Olimpiai Stadionban, néhány órával azelőtt, hogy hőseik kilépnének ugyanarra a pályára az UEFA EURO 2012 bajnokságért való viadalon. Részletek a www.ea.com/intl/football/1/euro12-tournament címen elérhetők.

Az EA SPORTS és a Coca-Cola Zero összefogott egy olyan online szolgáltatás létrehozására, mely a valódi UEFA EURO 2012 selejtezők és bajnokság során kialakult történetszálakat beleszövi a játékba, hogy a szurkolók újraélhessék az igazi meccseken alapuló kihívások drámai pillanatait. Meccseket küldhetünk be, és szavazhatunk azokra, melyeket újra szeretnénk játszani ha ellátogatunk az EA SPORTS futballközösség Facebook oldalára. A legtöbb szavazatot kapott kihívásokat hetente illesztik a játékba 2012. április 27 és július 5 között. A kihívásokban tapasztalati pontokat szerezhetünk, melyekkel szintet léphetünk EA SPORTS Football Club profilunkkal.

Az új DLC tartalmaz egy Expedition nevű új játékmódot is, melyben létrehozhatunk, menedzselhetünk és irányíthatunk egy saját csapatot más európai országok ellen, keresve a tökéletes stratégiát az európai dominanciához. Kijelölt kedvenc játékosunkat vagy egy FIFA 12 virtuális profit tehetünk meg csapatkapitánynak, aztán a legerősebb nemzeteket legyőzve megszerezhetjük a legkiválóbb focistákat az 53 ország legyőzéséért vívott küzdelemben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward