Új erő a Secret World mögött

Talán a nap híre, hogy az EA beállt a Funcom mellé és közösen fogják kiadni az MMORPG-t, ami fütyül a berögzült alapszabályokra.

Új erő a Secret World mögött

Talán a nap híre, hogy az EA beállt a Funcom mellé és közösen fogják kiadni az MMORPG-t, ami fütyül a berögzült alapszabályokra. A Funcom már lerakott néhány varázslatos és nívós játékot az asztalra, de utolsó MMO-juk, az Age of Conan csúnyán felsült a startkor. Az idő előtti kiadás (valószínűleg anyagi okok miatt) felemás eredményt szült, hiszen az első 20 szintje a játéknak példaértékű volt, de ahogy haladtunk előre kezdett elfogyni a tartalom és a szinkron is eltűnt, aztán hónapokig tartott míg minden rendbejött. Hiába no, a pénz nagy úr, és pont ezért, nagy ígéretek ide vagy oda, mi egy kicsit aggódtunk, hogy mi lesz a Secret World sorsa, amihez többek között teljes szinkront ígértek.

Nos, anyagi problémák mától remélhetőleg nem lesznek, mert az EA Partners és a Funcom bejelentették, hogy együtt adják majd ki a játékot, és így a világ egyik legnagyobb kiadója áll be a Secret World mögé. A döntés maximum azért érdekes egy kicsit, mert az EA-nak már van egy óriási MMO projektje, amibe már rengeteg pénzt beleölt (The Old Republic). Az is igaz viszont, hogy a Secret World csak később jelenik meg és egy teljesen más réteghez szól. Persze lehetséges, hogy ez EA vezetősége szimplán csak vonzódik az SW rövidítéshez.

Bővebb információk a Secret Worldről egy régebbi összefoglalónkban olvashatóak: klikk. Ha nyereséges lesz, akkor talán végre megkapjuk a The Longest Journey lezárását is, nagyon örülnénk neki.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward