Új egerek játékosoknak, a Gigabyte műhelyéből

Új egerek játékosoknak, a Gigabyte műhelyéből

A Gigabyte lerántotta a leplet legfrissebb, játékosoknak szánt perifériáiról, amelyek között két egeret találunk. Ezzel egy időben a korábban már bemutatott Aivia K8100-as sorozatú billentyűzetet is piacra dobták, amely az új egerekhez hasonlóan szintén versenyképes áron kerül az üzletek polcaira.

[bold]Gigabyte M6900 Macro Gaming Mouse

[/bold]Az első termék egy lézeres érzékelővel ellátott megoldás, amely 2000 dpi-s érzékenységgel büszkélkedik. Az egér támogatja a Gigabyte GHOST Macro Engine technológiáját is, amely makrók (billentyűkombinációk) rögzítését teszi lehetővé. A termék 8KB-nyi fedélzeti memóriájának köszönhetően háromféle makró profilt hozhatunk létre, amelyek mindig velünk lehetnek. Az egér egyébként hét darab programozható gombbal érkezik és lehetőséget biztosít arra is, hogy játék közben módosítsuk a lézeres érzékelő érzékenységét (dpi szintet), az éppen aktuális DPI szintről pedig az egéren elhelyezett ledsor ad információt. Az egér 20G-s gyorsulást is képes „lekövetni”.

A GHOST Engine segítségével a különböző profilokhoz különböző színű ledes világítást is rendelhetünk, így mindig tudhatjuk, hogy éppen melyik profil aktív. A profilokat egyszerűen és gyorsan szerkeszthetjük és könnyedén az egérre, pontosabban annak fedélzeti memóriájába exportálhatjuk. Az újdonság egyébként négyirányú görgővel és gumírozott bevonattal érkezik, ami stabil, biztos fogást garantál.

[bold]Gigabyte M6900 Precision Gaming Mouse

[/bold]A második újdonság külsőre rendkívüli módon hasonlít az M6980-as modellre, ám kettőjük között természetesen azért vannak különbségek. Az első differencia az, hogy az M6900-as modell csak 5 darab programozható gombot tartalmaz, a második pedig az, hogy ez a termék lézeres helyett optikai szenzort alkalmaz, amely 3200 dpi érzékenység mellett dolgozik és akár 30G-s gyorsulás esetén sem mond csütörtököt (jól leköveti a hirtelen mozdulatokat).

Természetesen ez az egér is lehetőséget biztosít a gyors és egyszerű érzékenység-módosításra, azaz a DPI értéke akár játék közben is megváltoztatható, ha a helyzet indokolja. A négy irányban működő görgő is maradt, viszont a 8KB-nyi fedélzeti memóriának, illetve a GHOST Engine technológiának búcsút kell mondanunk. A rágcsálóhoz azért jár egy szoftver, amelynek segítségével könnyedén elvégezhető a gombok programozása, illetve az érzékenység beállítása.

A három, kifejezetten játékosoknak szánt újdonság, azaz az M6980 Macro Gaming Mouse, az M6900 Precision Gaming Mouse, valamint az Aivia K8100-as Gaming Keyboard hamarosan feltűnhetnek kereskedelmi forgalomban is. Árukkal kapcsolatban a gyártó mindössze annyit mondott, hogy a konkurencia termékeivel szemben versenyképes lesz az újdonságok árazása.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward