Új Duke Nukem játék jön?

A weboldalon visszaszámlálás folyik, Duke feltámadt a közösségi médiában is.

Új Duke Nukem játék jön?

A Duke Nukem Forever nem volt túlságosan jó játék. Talán ez az oka annak, hogy a Gearbox évekig pihentette a sorozatot, nem voltak kiegészítők, nem voltak bejelentések, csak a nagy csend.

Most azonban ez megváltozni látszik. Először is, a dukenukem.com-on egy visszaszámlálás kezdődött el, mely alapján szeptember 2-án valami történni fog. Az oldalra kattintva egy szülinapos banner fogad minket (a Duke Nukem 3D 1996-ban jelent meg), a „Hamarosan” jelzés alatt pedig a számláló egyre közelebb ér a nullához. Szeptember 2-a a Gearbox PAX Westen tartandó paneljének napja, ez pedig biztosan nem véletlen egybeesés.

2012. óta első bejegyzéseit mutatja a Duke Nukem Facebook-oldal, valamint feltűnt egy Twitter-fiók is, hősünk nevével fémjelezve. Mindez ugyanakkor nem jelent garanciát arra, hogy új játék bejelentése várható: lehet egy Duke Nukem Forever DLC, egy DNF Gold, vagy akár egy antológia-kiadás is a stúdió tarsolyában. Persze felmerülhet az a kérdés is, miért fektetnének ennyi energiát a dologba, ha nem egy új játékról lenne szó, főleg, mert mindenki ezt várja a felhajtás után. Szerencsére pénteken minden kiderül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward