Új controller érkezik a Wii-hez

A Nintendo lerántotta a leplet a készülőben lévő új Wii controllerről. Mielőtt bárki lázba jönne, ez nem az új mozgásérzékelős változat, ez a Classic Contorller Pro, egy teljesen sima konzolos gamepad, mint ami az Xbox-hoz és a PS3-hoz is van. Illetve ne becsüljük túl, hisz ez nem vezeték nélküli és mozgásérzékelő sincs benne.

Új controller érkezik a Wii-hez

A Nintendo lerántotta a leplet a készülőben lévő új Wii controllerről. Mielőtt bárki lázba jönne, ez nem az új mozgásérzékelős változat, csak a Classic Controller Pro, egy teljesen sima konzolos gamepad, mely hasonló ahhoz, mint ami az X-box-hoz és a PS3-hoz is van. Illetve ne becsüljük túl, hisz ez nem vezeték nélküli és mozgásérzékelő sincs benne mint a Sixaxisban.

Japánban várhatóan nyáron jön ki, az Európába való behozatalról viszont csak annyit tudunk, amennyit a Nintendo UK elárult a CVG-nek: "Egyelőre nincsenek olyan irányú terveink, hogy behozzuk a controllert Európába". Azért több mint valószínű, hogy előbb utóbb nálunk is feltűnik, hiszen a Nintendo az öreg kontinensen is sokat köszönhet a kiegészítők eladásainak.

A legújabb Wii kiegészítő minden bizonnyal kiválóan alkalmas lesz arra, hogy GameCube játékokat játszunk vele. Ha valaki esetleg jól beszélne japánul, a cég hivatalos honlapján többet is megtudhat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward