Új Catalyst driver az AMD új videokártyáihoz

Az új, egyelőre még csak béta státuszban elérhető Catalyst 13.11-es driver már támogatja a tegnap bejelentett friss videokártyákat is.

Új Catalyst driver az AMD új videokártyáihoz

Az AMD tegnap mutatta be legfrissebb videokártyáit, amelyekről egy hír keretén belül már beszámoltunk, sőt, két modellt alaposan le is teszteltünk.

A tegnapi nap folyamán csokorba szedtük, milyen videokártyákkal rukkoltak elő az AMD partnerei, így az R7 240-es, R7 250-es, R7 260X, R9 270X és R9 280X kínálat már megcsodálható.

Várható volt, hogy az új videokártyák mellé új Catalyst driver is érkezik - így is lett. Az AMD elérhetővé tette a Catalyst 13.11 béta kiadását, amely első publikus driverként támogatja az R7-es és R9-es sorozatú videokártyákat, de emellett a Radeon HD 7000-es, Radeon HD 6000-es és Radeon HD 5000-es sorozatú asztali modellekkel is megbirkózik. Az új eszközillesztő szoftver ezen felül az AMD A10-es, A8-as, A6-os, A4-es, E2-es és E1-es sorozatú APU egységeihez is passzol.

Az új videokártyák támogatása mellett néhány hibajavítás is bekerült a Catalyst 13.11 béta repertoárjába. Ezen felül optimalizációk is rendelkezésre állnak, amelyek a Battlefield 4 és a TESV: Skyrim, illetve a Total War: Rome 2 alatt fejtik ki áldásos hatásukat.

A Catalyst 13.11 béta Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1-es operációs rendszerekhez érhető el, letöltéséhez ide kell ellátogatni. A linuxos kiadást itt találják az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward