Új C&C jön a Visceraltól

Az EA a Dante's Inferno és a Dead Space alkotóit bízta meg egy újabb Command & Conquer játék elkészítésével.

Új C&C jön a Visceraltól

Az EA a Dante's Inferno és a Dead Space alkotóit bízta meg egy újabb Command & Conquer játék elkészítésével. Egyelőre nem tudjuk, milyen stílusú játékkal gyarapítják a franchise-t.

Az EA az utóbbi időben arra törekedett, hogy márkanevet csináljon az egyes stúdióiból, hozzákötve őket egy-egy műfajhoz. A DICE neve például egybefonódott a minőségi FPS játékokkal, mint a BFBC2. A szerepjátékokra ott van nekik a BioWare, de ha azt mondjuk akció-játék, akkor nem biztos, hogy egyből rá tudnánk vágni valamit. Erre a stílusra a Visceral lehet a legmegfelelőbb versenyző.

Ennek fényében, és persze annak, hogy már volt néhány próbálkozás az EA részéről C&C akciójátékot csinálni, van rá esély, hogy ismét erről lehet szó. A 2002-es Renegade-ról nincsenek jó emlékeink, a 2007-ben bejelentett Tiberiumról pedig semmilyenek sincsenek, mert 2008-ban kukázták. Reméljük, hogy ezúttal sikerre viszik a dolgot.

Annyi biztos, hogy olyat, mint a Renegade nem kapunk többet, előbb hajítanák ki a projektet, hisz a Tiberium is minőségi problémák miatt került a süllyesztőbe.

A játék még soká jön, a Visceral Games pedig egyelőre minden erejével a január 28-án megjelenő Dead Space 2-re koncentrál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward