Új applikációval rukkol elő a Tinder

A vállalat egy olyan fejlesztéssel készül, ami szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a szolgáltatást.

Új applikációval rukkol elő a Tinder

A Tinder napjainkban a legnagyobb felhasználói táborral rendelkező randiapp, de nem minden régióban képes sikeresen terjeszkedni. Az elmaradottabb területekre például eddig nem igazán tudott betörni, de most egy olyan megoldást jelentett be a vállalat, ami éppen ezt próbálja orvosolni.

Készül már a Lite verziója a Tindernek is, ahogy az mostanra már szinte minden nagyobb közösségi szolgáltatásnak van. Legutóbb a 200 milliós felhasználói tábort megmozgató Spotify kapcsán számolhattunk be arról, és elkészült a Lite kliense. A Tinder Lite egy olyan applikáció lesz, ami sokkal szerényebb hardveres követelményekkel rendelkezik majd, mint a normál program, egyszerűbb lesz letölteni, mert kisebb méretre lett lefaragva, és elvileg használat közben is szerényebb adatforgalom mellett fogja tenni a dolgát; 20 százalékos megtakarítás érhető el ilyen tekintetben.

Galéria megnyitása

Pontosan még nem lehet tudni, hogy miként fog kinézni a Tindet Lite, de már körvonalazódik a dolog. Elvileg a fejlesztők teljesen újragondolták a programot úgy, hogy csak a legszükségesebb funkciók megtartására koncentráltak. És ennek eredményeként még tökéletesen el tudja majd látni a feladatát az alkalmazás, miközben sokkal gyorsabban fut, valamint kisebb helyet foglal el. Állítólag egészen brutálisan sikerült zsugorítani az appot, huszonötöd részére tudták lefaragni a fejlesztők. A Tinder Lite az üzemidőre is jó hatással lesz, viszont sok extráról le kell majd itt mondania az embereknek a kicsi méretért cserébe. A társkeresés ugyanúgy megy majd, mint eddig is, szóval az embereket húzásokkal lehet majd „válogatni”, de az olyan magas adathasználatot generáló rész, mint például a Feed, már kimarad.

A Tinder Lite esetében le kell majd mondani a Tinder Plus és a Tinder Gold előfizetési lehetőségről, szóval ezek is elvesztek a könnyítés közben. Ugyanakkor azt elmondta a vállalat, hogy a tervek között szerepel, hogy ezeket valamilyen módon elérhetővé tegyék a fejlesztők idővel. Ez a cégnek és a felhasználóknak egyaránt érdeke, ugyanis a Tinder ezeken keresztül tud igazán nagy bevételre szert tenni. A Tinder Lite appot természetesen lehet majd ugyanazzal a fiókkal használni, mint a Tindert, a rendszer nem tesz különbséget a profilok között, csak kevesebb funkció áll majd azoknak a rendelkezésére, akik csak a Lite mellett döntenek.

A Tinder Lite Androidon kezdi a karrierjét a következő hetekben, és regionális megkötéssel fog felkerülni a Google Play Áruház kínálatába. Az applikációt eleinte csak Vietnamból lehet majd letölteni és telepíteni, eleinte valószínűleg még csak bétatesztelési jelleggel fut majd, és idővel szélesebb körben is hozzáférhetővé válhat. Nem hivatalos forrásból biztosan beszerezhető lesz majd a program, de azt nem lehet tudni, hogy ez megfelelően fog-e működni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap