Új akciót indít az AMD

A cég a Never Settle Reloaded promóció keretén belül az egyes Radeon HD 7800-as és 7900-as sorozatú videokártyák mellé három új, még meg sem jelent játék kuponját mellékeli. És ez még nem minden...

Új akciót indít az AMD

Az AMD tavaly egy igen szimpatikus akciót indított, amelynek keretén belül a vállalat egyes videokártyái mellé népszerű játékok teljes verziós változatai kerültek, méghozzá letöltésre jogosító kupon formájában. A Never Settle névre hallgató promóció a jelek szerint beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a cég a sikeren felbuzdulva idén újabb promóciót indít, amely a Never Settle Reloaded nevet kapja.

Az új akció keretén belül járom új játék kerül azok mellé az AMD Radeon HD 7800-as, illetve Radeon HD 7900-as sorozatú videokártyái mellé, amelyek részt vesznek az akcióban. Hogy konkrétan milyen játékokról van szó? Természetesen tripla "A" kategóriájú címekről, amelyek iránt hatalmas az érdeklődés szerte a világon. Az akció értelmében a Radeon HD 7900-as sorozatú videokártyák mellé a Crysis 3, illetve a BioShock Infinite letöltésére jogosító kupon jár, míg a Radeon HD 7800-as sorozatú videokártyákhoz BioShock Infinite és Tomb Raider kupont kapnak a vásárlók. A vállalat az ázsiai térségben a Tomb Raider helyett az új Devil May Cry játékot mellékeli a Radeon HD 7900-as sorozatú videokártyák mellé, mert arrafelé ez a játék kedveltebb. Ez a kínálat meglehetősen impresszív, hiszen egy-egy tripla "A" kategóriájú játék megjelenését követően általában 50-60 dollárba kerül.

A vállalat egy combosabb akcióval is készült, amit azok vehetnek igénybe, akik egyszerre két Radeon HD 7900-as sorozatú videokártyát vásárolnak. Ők a fentebb említett három cím, azaz a Crysis 3, a Tomb Raider és a BioShock Infinite mellé megkapják a Far Cry 3, a Hitman: Absolution és a Sleeping Dogs teljes verziós kiadását is - természetesen ismét letöltésre jogosító kupon formájában. Jó hír, hogy utóbbi akció nem csak két Radeon HD 7900-as sorozatú videokártya, hanem egyetlen két GPU-s Radeon HD 7900-as sorozatú videokártya megvásárlása esetén is érvényes.

Azok a vásárlók, akik az Egyesült Királyság területén szeretnék beszerezni ASUS ROG ARES II névre keresztelt, két GPU-val ellátott videokártya szörnyetegüket, nem hat, hanem már nyolc játék kuponját kapják: a csomagban a Crysis 3, a BioShock Infinite, a Dirt Showdown, a Far Cry 3, a Hitman: Absolution, a Sleeping Dogs, a Deus Ex Human Revolution és a Nexuiz is jelen lesz.

Mivel a Never Settle Reloaded akcióban szereplő három új játék még nem jelent meg hivatalosan, így a dobozban rejlő kupon úgy használható fel, mint ha előrendelést adnánk le az adott címre - csak itt az előrendelés alkalmával nem kell majd fizetni, elég lesz a kuponon lévő kódot használni. A Crysis 3 egyébként február 19-én, a Tomb Raider március 5-én, a BioShock Infinite pedig március 26-án jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward