Új Agni's Philosophy tech demók

Akcióban a Square Enix új motorja. Betekintést nyerhetünk, abba, hogyan nézhetnek majd ki a jövő játékai.

Új Agni's Philosophy tech demók

Az Agni's Philosophy nem egy létező játék, hanem a Square Enix tech demó sorozata, amelynek segítségével a Luminous Studio névre hallgató motorjuk erejét és rugalmasságát mutatják be egy elképzelt jövőbeni Final Fantasy játék segítségével. Ezek a demók nem azt prezentálják, hogyan fog kinézni a következő FF játék, inkább azt mutatják be, hogy maga a technológia mire képes.

Fent az E3-on is bemutatott lélegzetelállító jeleneteket csodálhatjuk meg, melyeket a Final Fantasy ihletett. Alant, a legújabb videók segítségével a jelenet szereplőivel ismerkedhetünk meg testközelből is. A főszereplő, kissé misztikus, tollas gallérú vörös ruhába öltözött hölgyemény hihetetlen részletgazdag arccal, hajjal és öltözékkel rendelkezik, melyeken a beállításokat valós időben az orrunk előtt változtatják.

A másik főszereplő, az idősebb úriember is hasonlóan aprólékosan kidolgozott külsővel bír, és ugyanolyan részletekbe menően állítható a megjelenése. A filmen a szakállának vastagságát és a szemöldöke felett megjelenő izzadtság, és a ruha egyes részleteinek paramétereit egyszerűen, csúszkák mozgatásával képesek átállítani.

 

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward