Ügyfélszolgálatban is élen a Vodafone

Ügyfélszolgálatban is élen a Vodafone

A "Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010" versenyben 19 szervezet vett részt a banki, biztosítási, telekommunikációs és kereskedelmi szektorokból, valamint a közszolgáltatók piacáról. A nagyvállalati személyes ügyfélszolgálatok kategóriájában második, míg a call centerek esetében harmadik helyett szerzett a Vodafone Magyarország a hazánk leginkább ügyfélbarát ügyfélszolgálatait vizsgáló versenyben.

A megmérettetés a személyes és a telefonos ügyfélkezelés színvonalára koncentrált az idén. A részt vevő cégeknél több hónapon át próbavásárlások sorozata zajlott, valamint több mint 6000 ügyfelet kérdeztek meg, ami közel százezer kérdést jelentett az értékelési folyamat során. A díj odaítélése a komplex tesztek eredményei és szakmai értékelés alapján történt. A megmérettetés szakmai hátterét a ClientFirst Consulting Kft., a Humán Erőforrás Alapítvány és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, míg jogi hátterét az e|n|w|c nemzetközi jogi tanácsadó iroda biztosította.

"Öröm a számunkra ez a szakmai elismerés, amely megerősíti bennünk, hogy jó úton haladunk. Meggyőződésünk, hogy egy olyan versengő iparágban, mint amilyen a mobilkommunikáció, csak akkor lehetünk sikeresek, ha gondolkodásunk középpontjába ügyfeleinket helyezzük, és mindenben, amit teszünk, a szakmai kiválóságra törekszünk. Legyen ez az általunk nyújtott szolgáltatások köre, az ügyfeleink igényeihez igazított okostelefon-portfólió, a kiváló minőségű mobil-adathálózat, a telefonos ügyfélszolgálatunk vagy éppen az üzlethálózatunk. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy vállalatunk minden alkalmazottjának egyben annak képviselőjévé is kell válnia. Ennek részeként rendszeresen találkozunk ügyfeleinkkel, legutóbb például a Facebookon jelentkezők a menedzsmenttel reggeliztek. Mindemellett a Vodafone összes munkatársa, dolgozzék bármely területen, havonta felhív néhány előfizetőt, hogy a cégünkkel kapcsolatos tapasztalatairól és javaslatairól beszélgessenek" - mondta Podhorányi László, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese.

A vezérigazgató-helyettes hozzátette: "Sem a munkatársak képzésében, sem a technológiai fejlesztésben nem állhatunk meg, ha a legkiválóbbak akarunk maradni. Ezért kezdtük meg annak a beszédfelismerő rendszernek a kifejlesztését, amelynek révén a XXI. századi intelligens ügyfélszolgálat úttörői kívánunk lenni Magyarországon. Fenti erőfeszítéseink sikerét bizonyítja a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010 versenyben elért kiemelkedő helyezésünk, amely ügyfeleink pozitív tapasztalatainak köszönhető".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward