UFC játék a Fight Night készítőitől

Az EA bejelentette, hogy nem más, mint a kanadai EA Sports HQ-nál állomásozó Fight Night csapata fog dolgozni az új UFC játékukon.

UFC játék a Fight Night készítőitől

Az EA bejelentette, hogy nem más, mint a kanadai EA Sports HQ-nál állomásozó Fight Night csapata fog dolgozni az új UFC játékukon. A THQ féle UFC sorozat korábbi versenytársát, az EA Sports MMA-t az EA Tiburon készítette (@Eurogamer).

 

Nem mintha az EA-nak nagyon versenyezni kéne, hiszen már megszerezték a hivatalos UFC licencet. Az EA Sports UFC csapatát Dean Richards vezeti majd, a kreatív főnök pedig Brian Hayes lesz. Hayes volt a vezető gameplay dizájner a Fight Night Round 4-nél és a Fight Night Champion-nél, érti a dolgát.

 

A játékról magáról eddig nincs semmi információ és megjelenési dátumot sem ragasztottak még rá.

 

"Amikor a tudomásunkra jutott, hogy az EA és az UFC együttműködésre léptek, nagyon megörültünk. A csapat nagy része nem is tudott az egészről az E3-as bejelentésig. Együtt néztük és amikor Andrew Wilson és Dana White léptek a színpadra, mindenki ujjongani kezdett. Nagyszerű volt" - nyilatkozta Hayes.

 

"Számomra az UFC olyan dolog, amivel együtt nőttem fel. Emlékszem még arra, amikor az első UFC eseményeket néztem tinédzser koromban. Elképesztő, hogy azóta mennyit fejlődött a sportág, és hogy kivirágzott. Végső soron mindannyian hatalmas rajongók vagyunk, remek csapatunk van, és nagyon izgatottak vagyunk ettől az új kihívástól. Alig várjuk, hogy új magasságokba emeljük az UFC videojátékokat."

A konkurends UFC Undisputed széria legutóbbi epizódja:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward