Ubisoft: Új kalózellenes terv

Yves Guillemot, az Ubisoft feje elmondta, hogy éppen nagyban dolgoznak valamin, amivel újra harcba szállhatnak a PC-s kalózkodás ellen. Ha minden jól megy, akkor jövőre, sőt talán már idén is kipróbálják egy játéknál.

Ubisoft: Új kalózellenes terv

Yves Guillemot, az Ubisoft feje elmondta, hogy éppen nagyban dolgoznak valamin, amivel újra harcba szállhatnak a PC-s kalózkodás ellen. Ha minden jól megy, akkor jövőre, sőt talán már idén is kipróbálják egy játéknál (mondjuk ha bejelentenek még pár csúszást akkor inkább jövőre).

Egy befektetőknek tartott konferencián Guillemot azt is elmondta, hogy javul már a helyzet a Nintendo DS frontján is. "A Nintendo képes volt nagymértékben lelassítani a kalózkodást Japánban." - emelte ki. "Most próbálnak a többi országban is hasonló eredményeket elérni. Úgy gondolom, hogy meg fogjuk tudni oldani ezt a problémát."

Szintén nagyon optimisták a várakozásai a PSP-vel kapcsolatosan. "Az új kalózkodást visszaszorító módszerek" arra bírták rá a francia kiadót, hogy újra számba vegye a Sony kézi konzolt. Hogy ennek van-e valami köze az október 1-én startoló PSP Go-hoz, az még nem tisztázott.

Guillemot kitért még a többi konzolra is - valószínűleg itt a PS3-ra, Xbox 360-ra és a Wii-re gondolt -, ahol szerinte relatíve alacsony a kalózok aránya. Mondhatni, elvégre a 3 statisztikáját egész jól felrántja a PS3, amit még nem törtek föl, így az ő 0-ja szépen ráncba szedi a másik kettő eredményeit...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward