Ubisoft: új Ghost Recon, Assasin's Creed 2, Red Steel 2...

Az Ubisoft bejelentette, hogy 2010 márciusáig bezárólag 7 új szériafolytatásra is lehet tőlük számítani, úgy mint az Assassin's Creed 2, Splinter Cell: Conviction, egy új Ghost Recon vagy akár a már korábban nem hivatalosan bejelentett Red Steel 2.

Ubisoft: új Ghost Recon, Assasin's Creed 2, Red Steel 2...

Az Ubisoft bejelentette, hogy 2010 márciusáig bezárólag 7 új szériafolytatásra is lehet tőlük számítani, úgy mint az Assassin's Creed 2, Splinter Cell: Conviction, egy új Ghost Recon vagy akár a már korábban nem hivatalosan bejelentett Red Steel 2. Ezeken kívül szóba jött 4 új mozifilmből készülő játék is: James Cameron Avatar-ja, a Tininindzsa Teknőcök, az Arthur folytatása, valamint az Invisibles. 3 teljesen új játékra is számíthatunk, amibe beleértendő az épp most elcsúsztatott (2010-re) I Am Alive.

Az Ubisoft-os Yves Guillemot elmondása szerint az Assassin's Creed 2 a 2009-es év egyik legnagyobb durranása lehet, amivel el is árulta nekünk, hogy ez év végéig kiadják a játékot. Ha még emlékszünk, az eredeti Assassin's Creed 2007-es megjelenésekor jóval túlszárnyalta a cég eladással kapcsolatos reményeit, hiszen már az első hónapban 2,5 millió fogyott belőle.

Guillemot megemlítette a Ghost Recon-t is, ám a játéknak még nem adtak végleges címet. Rákérdeztek arra is, hogy az Ubisoft tervez-e valamit Wii-re is, melyre elejtette a Red Steel címet.

A cég a casual játékokról sem feledkezik meg, számíthatunk új Petz Imagine, My Coach és PlayZone játékokra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward