Ubisoft E3 konferencia összefoglaló

Az Ubisoft E3-mas konferenciája csalódás volt a Microsoft után. A bemutatott címek, bár siker várományos mind, sajnos nem mentették meg a céget az égéstől, mert az ígéreteken és a "nagyon jók vagyunk" monológokon kívül semmit sem mutattak meg.

Ubisoft E3 konferencia összefoglaló

Az Ubisoft E3-mas konferenciája csalódás volt a Microsoft után. A bemutatott címek, bár siker várományos mind, sajnos nem mentették meg a céget az égéstől, mert az ígéreteken és a "nagyon jók vagyunk" monológokon kívül semmit sem mutattak meg.

                          

                                                                                 Red Steel 2 gameplay...

                                                                                  ... és a folytatása

A bemutató a Wiivel nyitott, és a francia kiadóóriás leszögezte, hogy ők lesznek az elsők, akik minden tekintetben kihasználják majd a WiiMotion plus technológiát az új Red Steel 2 és Rayman játékukban. Előbbi a Nintendo gépének egyik nagy third-party címe, noha az első rész csúnyán elhasalt a kritikusok között. A játékot egy rövid bemutatóval is megfűszerezték, amiben az új mozdulatokat és a kivégzéseket prezentálták, a MS felhozatala után "kissé" elavultnak ható grafika mellett. Megjelenés év végén. Ha már Wii, érdemes szót ejteni a tavalyi év egyik nagy meglepetésének, a No More Heroesnak a folytatásáról is. A játék jön, és... ennyi. Semmi többet nem mondtak. Hát köszönjük.

                          

                                                                            Splinter Cell: Conviction trailer

A következő nagy szám a Splinter Cell: Conviction volt, ami egyelőre úgy tűnik, Xbox 360 exkluzív lesz. A kiadó viszont elbaltázta a dolgokat, mert szakasztott ugyanazt adta elő, mint korábban a Microsoft konferenciáján. Ugyanaz a trailer, ugyanaz a duma... A játék jól néz ki és a hangulat is adott, de ez még mindig kevés ahhoz, hogy bankot robbantsanak. Elvileg az új Splinter Cell is idén, év végén érkezik, és minden eddigi résznél komolyabb, komorabb lesz. Várjuk.

Sokkal komolyabb érdeklődés övezte viszont James Cameron rendező (Aliens, Terminator 2, Titanic) új filmjének játékadaptációját, az azonos című Avatart. Ugyan a filmkészítő géniusz személyesen is megjelent a színpadon, a játékból nem sokat mutattak - konkrétan semmit. Ma érkeztek csak meg az első képek, és ezek alapján elég szépnek tűnik a program. Multiplatform akciójátékra kell számítani, némi RPG beütéssel, keményvonalas sci-fi történettel, ami nem a film eseményeit, hanem azoktól eltávolodva egy másik szálat vezet végig. Megjelenés december 18-án, egy időben a filmmel.

                              

                                                                                 [bold] Assassin's Creed 2 trailer

[/bold]

A sok egyéb casual címre most nem nagyon térnék ki, hisz úgyis mindenki az Assassin's Creed 2-re kíváncsi. Nos, joggal, hisz az első rész annak idején kapott hideget-meleget, és a francia cég megígérte, hogy kétszer nem követi el ugyanazt a fiaskót. Sajnos egy rendkívül látványos trailert leszámítva semmit nem mutattak a játékból, így egyelőre be kell érnünk ennyivel. Azt azonban már most le merem szögezni, hogy a középkori Itália hangulatát nagyon megragadták a videóban, és ebből következtetve a játék sem lesz rossz e téren. A többit meglátjuk év végén.

Sajnos a nagy nevek ellenére az Ubisoft alig mutatott valamit, így eddig övék lett a leggyengébb tájékoztató az összes közül. Ráadásul még a Beyond Good & Evil 2-ről sem árultak el semmit. Kíváncsian várom a mai Nintendo és Sony összecsapást, mert ha már a kiadók leszerepeltek, legalább a konzolgyártók mentsék meg a show-t!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward