Ubisoft DLC áradat

Az Ubisoftnál imádják a letölthető tartalmakat! Legalábbis ezt lehetett leszűrni a legutóbbi pénzügyi konferenciájuk után.

Ubisoft DLC áradat

Az Ubisoftnál imádják a letölthető tartalmakat! Legalábbis ezt lehetett leszűrni a legutóbbi pénzügyi konferenciájuk után.

A Kotaku jelentése szerint a cég több jövőben megjelenő játékához már előre tervezgeti a DLC-ket (DownLoadable Content). Ezek nevezetesen az Assassins's Creed 2, a Splinter Cell: Conviciton és a James Cameron féle Avatar. Mindhárom játék az Ubi jelen gazdasági évének harmadik negyedévében fog megjelenni (legalábbis azt tervezik), magyarul 2009 utolsó három hónapjában valamikor. (Az Assassin's Creedet például novemberre várjuk.)

Újra megerősítették még a 2010 első három hónapjára betervezett játékok megjelenése dátumát is, név szerint a Ghost Recon 4-ét, az I Am Alive-ét és a RUSE-ét is, valamint az év végére várható Red Steel 2-ét (Wii) és Shaun White-ét (Wii) is.

Manapság szinte minden játékhoz sorban készülnek a DLC-k, talán ez az egyik legszimpatikusabb módja annak, hogy a termékek megvásárlására sarkallják a felhasználókat. Így a játékkal kapcsolatos érdeklődést is hosszú távon meg tudják őrizni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward