Ubisoft digitális megjelenések

Ubisoft digitális megjelenések

Far Cry3: Blood Dragon

A Ubisoft úgy gondolta, ideje lesz bejelenteni a Far Cry 3: Blood Dragont, miután már annyi minden kiszivárgott róla – volt ami szándékosan, és volt, ami nem. A nagyon laza darabot a Far Cry 3 veteránjai Dean Evans kreatív rendező vezetésével készítették a VHS-nosztalgia, a 80-as évek akciófilmjei és játékai jegyében. A Ubi bevállalta a nem mindennapi játékban rejlő kockázatot és az alkotók teljesen szabadon engedhették magukat.

Mire számíthatunk tehát? Minden ott lesz a helyén: a gagyi történet, forgatókönyv és effektek, az olcsó, de ütős egysorosok, a neonosan világító szemű és fogú kibercápák, és igen, a lézerekkel lövöldöző sárkányok/dinók - ez utóbbiakat mi tudjuk megidézni az ellenfelek kitépett kiberszíveinek segítségével, és egy darabig a mi oldalunkon harcolnak. A nyitott világú játék kb. 8 órányi játékidővel és egy olyan sztorival szolgál, amely nem veszi magát túl komolyan, mondhatni olyan rossz, hogy az már jó.

Akinek elege van a realisztikus, modern helyszíneket felvonultató szokásos shooterekből, vagy nosztalgiával szeret visszagondolni a VHS-korszakra, és olyan filmeken nőtt fel, mint a Predátor, a Robotzsaru és a Terminátor, az biztosan örömét leli majd a játékban, amely a PS3-ra, Xbox 360-ra, PC-re és Turbo MegaSystemre fog megjelenni május 1-én, az ára 11,99 Font lesz. A PC-s előrendelők ajándékba megkapják a játék zenéjét is, amely a Power Glove szerzeménye.

Prince of Persia: The Shadow and The Flame

A legendás vándor, aki hercegnek született újra visszatér – ezúttal okostelefonokon és táblagépeken. A Prince of Persia: The Shadow and The Flame az eredeti trilógia hagyományait követi, felújított modern külsővel és irányítással. A játékot a Ubisoft Pune fejleszti, ez a stúdio készítette a 2012-es Prince of Persia Classic HD-t is.

A játék 15 gyönyörűen elkészített pályát tartalmaz, használhatunk benne elementáris erőket, három különféle támadásunk lehet és több mint 25 különböző fegyver közül választhatunk, melyek különleges képességekkel is rendelkeznek. A történetben főhősünk saját ismeretlen múltját kutatja, hogy újraalkothassa jövőjét.

Rayman Jungle Run ingyenes frissítés

Rayman dzsungelbéli utazása 20 új pályán folytatódik, melyeket ingyenes frissítés formájában kapunk meg. Az update két új világot tartalmaz, melyek Pirate Ship és Giant Plant névre hallgatnak. Az előbbi pályáin gördülő kövek és tüzes ágyúgolyók között kell átvezessük főhősünket, míg az utóbbin a Rayman Origins klasszikus főgonoszával, Daisy-vel találkozhatunk. Ezen kívül még két extra pályát is megnyithatunk, ha van merszünk próbára tenni gyorsaságunkat és pontosságunkat. A Ubisoft Montpellier és a Pastagames által fejlesztett játék frissítése már elérhető iOS-re és Androidra – a Windows 8-as verzió kicsivel később érkezik.

Cloudberry Kingdom

Boldogtalanul éltek, míg meg nem haltak? Így kezdődik a 2D-s platformer története, melynek főszereplője Bob, aki hősként egyszer már nyugdíjazta magát. Feladata az lesz, hogy visszatérjen, rendet tegyen a káoszban és megmentse a világot, valamint az unatkozó hercegnőt. Aztán ott van még Kobbler a mániáival, felbukkan a Gömb, aminek hatalma van, és három erő küzd egymás ellen, kell ennél több?

A játék érdekessége, hogy pályái teljesen véletlenszerűen generáltak, így sosem fogunk kétszer ugyanazokba az akadályokba ütközni, és végtelen számú helyszínen kalandozhatunk szólóban, vagy négyfős ko-opban. Ha megtetszik egy pálya, azt le is menthetjük és elküldhetjük barátainknak is. A Pwnee Studios akció platformere, amely főként gyerekeknek készült PC-n, Macen, PSN-en, XBLA-n, Wii U-n és PS Vitán fogja boldogítani tulajdonosait, megjelenése 2013 nyarán várható.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward