Turbine+Twisted Pixel = konzol MMO

A tavalyi GDC óta tudjuk, hogy a Turbine nem az egyik meglévő PC-s MMO-ját ülteti át konzolra. Mint utóbb kiderült, a fejlesztésben segítségükre lesz a Twisted Pixel is, a Splosion Man és The Maw (XBLA játékok) alkotói.

Turbine+Twisted Pixel = konzol MMO

A tavalyi GDC óta "tudjuk" (de minimum erősebben sejtjük), hogy a Turbine nem az egyik meglévő PC-s MMO-ját ülteti át konzolra. Mint utóbb kiderült, a fejlesztésben segítségükre lesz a Twisted Pixel is (Splosion Man és The Maw).

"Még mindig nem nagyon beszélhetünk róla, de éppen most írtunk alá egy szerződést a Turbine-nal, hogy segítsünk nekik egy új, konzolokra szánt MMO felépítésében." - olvashatjuk a Twisted Pixel weblapján. "Ha több információt akartok, akkor belőlük kell kiszednetek, mi nem leplezhetjük le az ő szupertitkos játékukat. Remek projekt, örülünk, hogy dolgozhatunk rajta. Már mi is alig várjuk, hogy kijöjjön és játszhassunk vele."

A Turbine még 2008-ban árulta el, hogy van egy konzol MMO projektje, de semmilyen információt nem hagyott kiszivárogni arról, hogy miről is van szó pontosan. Így mi csak találgattuk, hogy talán a LotRO-ról (DDO még annál is kevésbé volt valószínű) lehet szó, de ez mostanra elég valószínűtlenné vált. Mióta felvásárolta őket a Warner még a Harry Potter Online is szóba jött. A tavalyi GDC-n azt nyilatkozták, hogy egyik játékuk portja sem lenne életképes, de hatalmas potenciált látnak a konzolos MMO piacban, legalább akkorát, mint shooterek, RPGk és sport játékok esetében.

Viszont ha már Twisted Pixel, érdemes ránézni soron következő XBLA-s játékukra, a Comic Jumperre. Kicsit idétlen, de jópofának tűnik!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward