Túl elit a Modern Warfare 3 Elite?

Túllőttek a célon a Modern Warfare 3 Elite kiegészítőkkel azzal, hogy egy Xboxon csak egy profil alatt működnek, vagy csak véletlen bakiról van szó?

Túl elit a Modern Warfare 3 Elite?

A Call of Duty: Modern Warfare fórumán már elkezdődött a csata, a felhasználók szóvá tették, hogy az amúgy sem túl olcsó DLC-kben található térképekkel csak egyetlen profil alatt játszhatnak ugyanazon a konzolon, a többi felhasználónak külön meg kell vásárolnia a kiegészítőket, ha külön profil alatt szeretne játszani.

"Kipróbáltam a másik profilommal is, és azzal nem használhatom a letöltött pályákat másik gamertaggel, pedig ugyanazon az Xboxon van" – írta az egyik fórumos, és ez csak egyike a sok felháborodott hozzászólásnak az ügyben. "A barátnőm, akivel együtt élek nem játszhat a letöltött pályákkal a gépemen, és a haverom fia sem tud." – írta egy másik felhasználó.

Ez a korlátozás azért is bűzlik, mivel nem egyezik a letöltéskor közölt felhasználási szabályzattal, amely így szól: "Jelen tartalmat az első Xbox 360-on használhatja, amelyre letöltötte. Ehhez a tartalomhoz az első konzolon található összes felhasználó hozzáférhet."

Remélhetőleg csak egy bakiról van szó, és gyorsan orvosolni fogják a hibát. Az Activision egyelőre még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward