Trailerek az E3-ról

Devil May Cry, Dragon’s Dogma, LotR: War in the North, Prey 2

Trailerek az E3-ról

Devil May Cry (PlayStation 3, Xbox 360)

Mióta tudjuk, hogy Dantét is elérte a reboot és a fiatalítás szele csak szörnyülködünk mit akarnak művelni ezzel a neves sorozattal, de a kezdeti videók után előző héten mutattak végre egy kis akciót is. Nem mondhatnánk, hogy le vagyunk nyűgözve, de az tény, hogy a helyzet talán egy bolhányit jobb mint vártuk (de tényleg csak annyival).

Dragon’s Dogma (PlayStation 3, Xbox 360)

A Dragon’s Dogmáról egyszer már írtunk, de most jött hozzá sztori trailer is (viszont egy kicsit nehezen érthető, a korábbi videó nekünk jobban tetszett). Rengeteg kamerás gameplay felvétel is felkerült a netre, akit érdekel a játék az mindenképpen vessen rájuk egy pillantást (pl. a GameTrailersen).

Lord of the Rings: War in the North (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Nyár végén elrajtol az új Gyűrűk ura játék és a nyakunkon van már a vágatlan Blu-rayek startjának is az időpontja, úgyhogy a Lord of the Rings rajongók nem fognak unatkozni. Íme egy kis kedvcsináló még a játékhoz.

Prey 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

2006-ban játszhattunk a Prey első részével és sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz folytatás. Csak pár hónapja tudunk róla, hogy érkezik a második rész, és a kezdeti nyúlfarknyi trailerek után most kaptunk egy combosabbat is. Mindenképpen érdemes megnézni, nem sikerült rosszul (régebbi hírünk a játékról: klikk).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward