Trailerek a héten

Assassin’s Creed, Deus Ex: Human Revolution, Lotr: The War in the North, Create

Trailerek a héten

Assassin’s Creed: Brotherhood (PlayStation 3, Xbox 360, később PC)

A neves sorozat legújabb epizódjának startjára nem kevés filmmel készültek az Ubisoftnál. A Single- és a Multiplayer trailer mellett tegnap befutott a Perfect Assassin és a Project Legacy bemutató, amik a játék újításaival foglalkoznak. Előbbi a kihívásokkal, amik minden küldetéshez vannak (például észrevétlenül kövessük a célszemélyt), míg utóbbi a közösségi funkciókkal, érdemes őket megnézni. Az alap trailerekért pedig erre tessék: single player trailer, multiplayer trailer

Deus Ex: Human Revolution (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

A Square Enix megkínált minket egy újabb ízelítővel abból, hogy milyen is lesz az új Deus Ex. Mi az első komolyabb trailer óta tűkön ülünk, aki hasonlóan érez, az ne hagyja ki az alábbi videót se.

The Lord of the Rings: The War in the North (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

A jövőre érkező új Gyűrűk Urás játékból kaptunk egy sztori trailert. Ha valaki lemaradt volna róla a War in the North egy akció-RPG lesz, amiben egyedül vagy multiban tudhatjuk le a küldetéseket, és mivel párhuzamosan játszódik majd az alaptrilógia történéseivel, ezért nem a megszokott főszereplőket irányíthatjuk, ami nagyobb szabadságot jelent karakterünk alakításánál. Az eddigiek alapján ráadásul úgy néz ki, hogy ez lesz a legbrutálisabb LotR játék, nem is véletlenül kapott az USÁ-ban már most M-es besorolást.

Create (PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii)

A LittleBigPlanet óta minden kiadó úgy van vele, hogy kell neki egy Play, Create, Share elvű játék, az EA például a Create-tel lép a színpadra. Az új videóban a fejlesztők beszélnek a játék lehetőségeiről, aminek tegnap óta a demója is letölthető. Az alapkoncepció itt az, hogy szabadon csinálhatunk tartalmakat és az alappályákat úgy kell megoldanunk, hogy a kreativitásunkra hagyatkozva építünk valamit, ami segít továbbjutni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward