Tradewest Games lett a Midwayből

Az új tulajdonos, Martin Spiess átnevezte a hét elején felvásárolt londoni és párizsi Midway stúdiót Tradewest Games-re.

Tradewest Games lett a Midwayből

Az új tulajdonos, Martin Spiess átnevezte a hét elején felvásárolt londoni és párizsi Midway stúdiót Tradewest Games-re.

Bizonyára vannak, akiknek ismerősen hangzik a név, ez a klasszikus márkajelzés is most került a Spiess Media Holding UG tulajdonába. A Tradewest 1986 és 1994 között kiadóként működött Észak-Amerikában. Ezt követően a WMS Industries vásárolta fel, akik később a Midway (Midway Home Entertainment) és a Williams (Williams Entertainment) márkák tulajdonosai is lettek.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy megszereztünk egy ilyen nemzetközileg ismert márkát, amelynek ekkora múltja van a játékiparban." - nyilatkozta Spiess. "Mostantól kezdve Tradewest Games név alatt fogunk futni mint európai kiadó és játék disztribútor."

"Játékfejlesztők és nemzetközi partnerek világméretű hálózatához van hozzáférésünk a játékipar minden fontosabb területén" - tette hozzá. "Az első és legfontosabb viszont az, hogy rendkívül tapasztalt európai csapatunk, akik immár a Tradewest Games márkanév mögött állnak, már sokszor bizonyították hozzáértésüket és szakmai tudásukat az által, hogy az elmúlt évek legnagyobb projektjei közül számosat ők hoztak el."

Ha már Midway, akkor a teljes képhez hozzátartozik a Midway Games Germany is, amit Uwe Fürstenberg és Hans Meyer vásárolt fel az F&F Publishing GmbH-vel. A páros korábban a német stúdió menedzsere és költségvetési direktora volt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward