További IW-os kilépések várhatók

Michael Pachter játékipari elemző további 10-20 ember távozását jósolta meg a viharvert Call of Duty-s stúdiótól, az Infinty Wardtól. Ugyanakkor úgy gondolja, hogy ez nem fogja súlyosan érinteni az Activisiont és a Modern Warfare szériát hosszú távon.

További IW-os kilépések várhatók

Michael Pachter játékipari elemző további 10-20 ember távozását jósolta meg a viharvert Call of Duty-s stúdiótól, az Infinty Wardtól. Ugyanakkor úgy gondolja, hogy ez nem fogja súlyosan érinteni az Activisiont és a Modern Warfare szériát hosszútávon.

Az ok, amiért elkezdtek foglalkoznia témával az, hogy az Activision Blizzard részvényeinek árai hullámzást mutatnak az utóbbi időben. "Szerintünk a közelmúltbeli Activision részvények gyengélkedésének okai a héten többször ismétlődő Infinity Wardos távozások voltak. Várhatóan további 10-20 alkalmazott fog még távozni az elkövetkezendő néhány hónapban." - nyilatkozták Pachterék.

West és Zampella eltávolítása abban kulminálódott, hogy volt stúdiójuktól végül az ÖSSZES vezető dizájner és sok meghatározó alak - aki a Modern Warfare 2-n dolgozott - eltávozott. Az Activision felvette a kesztyűt és elfogadta az előtte tornyosuló kihívást, elismerve, hogy a Modern Warfare kemény konkurenciát kapott.

Activision: "A mi szemszögünkből nézve, a cég valószínűleg új, tehetséges embereket keres majd a kilépett fejlesztők helyére, és bár nagyobb versenykihívásokkal kell szembenézniük a jövőbeni Modern Warfare játékoknak, bízunk benne, hogy versenyképes termékekkel tudunk majd előállni."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward