További elbocsátások az Activision-nél

Miközben az Activision felszámolja a Guitar Hero üzletágat, a Harmonix bátorítja a játék rajongóit, hogy térjenek át a Rock Band-re.

További elbocsátások az Activision-nél

Az Activision berkein belül folytatódnak a leépítések, most a Vicarius Vision’s fejlesztőit érte el a hullám. Ők készítették a Guitar Hero: Warrior’s of Rock Wii-s verzióját és a Transformers: War for Cybertron DS-es verzióját. A stúdió nem zár be, csupán az alkalmazottak körülbelül harmadát, 50 embert bocsátottak el, azokat, akik a Guitar Hero legújabb verzióján dolgoztak.

Az Activision összesen 500 embert bocsát el különböző fejlesztőstúdióiból a Guitar Hero széria leépítésével kapcsolatban.

A konkurens Rock Band fejlesztői a Harmonixnál sajnálkoznak az elbocsátások miatt, ugyanakkor kiemelték, hogy játékuk meglehetősen sok Guitar Hero kontrollerrel kompatibilis, így szívesen látják azokat a játékosokat, akik még látnak fantáziát ebben a műfajban.

John Drake a Rock Band community managere elmondta, hogy az ő játékuk nem fog megszűnni, sőt komoly fejlesztéseket végeznek többek között a hamarosan megjelenő Fender Squier Stratocaster Guitar Controller-el, hogy minél komolyabbá váljék ez a zenei játékstílus. Elmondta azt is, hogy szeretnének idővel túllépni az egyszerű fellépés szimulátor játékokon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward