További egy hetet késik az Xbox 360-as Titanfall

A játék így csak április elején teszi tiszteletét a Microsoft előző generációs konzolján. Gondok vannak a portolással, vagy direkt stratégia a Microsoft részéről?

További egy hetet késik az Xbox 360-as Titanfall

Eredetileg minden platformon egyszerre jelent volna meg a Titanfall, mielőtt a Respawn és az Electronic Arts bejelentette, egy hetet csúszik az Xbox 360-as verzió a többihez képest. Most azonban az EA elárulta, a március 25-re kitűzött rajt további egy hetet késik.

"Sokat játszottam mostanában az Xbox 360-as verzióval és fantasztikus. De látunk benne még néhány apróságot, amit ki kellene polírozni, így a Bluepointnak adunk még egy kis időt, hogy a többi platformhoz hasonló eposzi élményt tudják nyújtani Xbox 360-on" - mondta Patrick Söderlund, az EA Partners vezetője.

Söderlund megerősítette, hogy az Xbox 360-as változat ugyanazzal a 6v6-os játékmenettel, pályákkal, játékmódokkal, fegyverekkel és Burn Cardokkal érkezik, mint az Xbox One-os vagy PC-s verzió.

Az Xbox 360-as Titanfall új megjelenési dátuma április 8-a Észak-Amerikában, és április 11-én Európában. Azt továbbra sem tudjuk, hogy a játék mekkora felbontásban, milyen framerate-tel és grafikai részletességgel fog futni az előző generációs konzolon.

A rossz nyelvek szerint persze a Microsoft valójában direkt szeretné, ha kicsit még elcsúszna az Xbox 360-as port, ugyanis a Titanfall jelentősen megdobta az Xbox One eladásait - az Egyesült Királyságban például 96%-kal.

A kép az Xbox One-os verzióból származik, az Xbox 360-as változatból továbbra sem kaptunk sem képeket, sem előzeteseket

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward