Tovább csúszik a Raven's Cry megjelenése

Hosszú várakozás után kiderült, hogy már csak jövőre jön a kalózos kaland RPG.

Tovább csúszik a Raven's Cry megjelenése

A TopWare Interactive kiadó bejelentette, hogy a Raven's Cry megjelenése még tovább csúszik, így a kalózos kalandjáték már nem fog idén a karácsonyfák alá kerülni.

A hányatott sorsú játékot az Octane Games kezdte fejleszteni, amikor ők dolgoztak rajta, a tervezett megjelenés még 2013 október 24. volt. A darab ezután a Reality Pumphoz került, ekkor 2014 májusa volt a kitűzött nevezetes dátum, de ez sem valósulhatott meg, elcsúszott október 14-re. Aztán november 27-re. Aztán december 16-ra.

A jelenlegi állás szerint 2015. január 28-án már biztosan játszhatunk a PC-s és Mac-es verzióval (hacsak el nem csúsztatják). A PlayStation 3-as, PlayStation 4-es, Xbox 360-as és Xbox One-os Raven's Cry 2015 első negyedévében fog kijönni, és a fejlesztők dolgoznak a Linuxos és Steam OS-es változaton is.

"Reméltük, hogy sötét, kalózos eposzunk készen lesz az ünnepekre, így akik megveszik betehetik a karácsonyfa alá. De nem vagyunk hajlandóak elsietni a dolgokat és nem adjuk alább (a minőségből), ezért úgy döntöttünk, hogy adunk még egy kis időt ennek az összetett RPG-nek, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy úgymond 'a pengék mind jók és élesek'."

"Tartozunk ezzel a rajongóknak, akik már régóta várnak egy ilyen izgalmas kalózos kalandra."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward