Tovább bővült és javult az Evolve

Az ötödik számú frissítéssel rengeteget változtattak a fejlesztők az egyensúlyon, és persze bővült is a játék.

Tovább bővült és javult az Evolve

A fantáziadúsan csak 5. frissítésnek elnevezett frissítésben egy új vadász, és egy ingyenes pálya kapott helyett az Arena módhoz, valamint jelentősen javult az alap Hunt mód, amit a készítők nemes egyszerűséggel el is neveztek Hunt 2.0-nak.

Az új vadász nem más, mint Jack (trapper), aki közepesen nagyképű módon egyszerűen elnevezte magát The Jackalnak - vélhetően sokat nézte Bruce Willis filmjét. Az úriember két pisztollyal harcol, és az egyiket újra tudja tölteni, miközben a másikkal lő. A szörny befogásához meg tudja hackelni a megfigyelő műholdakat, a Repulsor kesztyűjével pedig képes megállítani a szörnyet.

Az új pálya, a Murder Pits kifejezetten az Arena módhoz készült, és a fejlesztők ígérete szerint a pálya minden egyes szegmense különös, egyedi kihívásokat tartogat.

Valószínűleg a frissítés legnagyobb újdonsága a Hunt 2.0, ami számos olyan hibát és hiányosságot orvosol, amit már régóta emlegetnek a rajongók. Először is, végre fixen kijelölhetjük, hogy csak szörnnyel, vagy csak a vadászokkal szeretnénk játszani. A rendszer soha többet nem fog betenni minket már zajló mérkőzésbe, de maga a matchmaking is javult, és most már számításba veszi a játékosok képességeit, és ennek megfelelően rakja össze őket. Ezen kívül megújultak a leaderboardok is: most már öt divízióra bontották az egészet, és minden egyes divízióban további szinteken keresztül lehet felfelé lépdelni.

Persze a fejlesztők ezek mellett az alap játékmeneten is igyekeztek javítani. Például a megjelenés óta most először egyensúlyozták újra a szörnyek képességeit, és változtattak a vadászok jetpackjén is. Komolyan megvariálták Bucketet és Torvaldot a közönség kérésére, és némileg erősebbé tették a Behemoth-ot is.

Végül pedig frissült az Oberserver mód, ami többek között új információkat képes megjeleníteni. A változtatások teljes listája brutálisan hosszú, a rajongók számára mindenképpen érdemes átnyálazni. A készítők abban reménykednek, hogy egy felfrissült, jóval kiegyensúlyozottabb játékélményben lesz részünk ezek után.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward