Total War: Warhammer bejelentve

Sajnos még így is viszonylag keveset tudni a játékról, de egy látványos kedvcsináló előzetesünk legalább van.

Total War: Warhammer bejelentve

15 éves története során most szakad el először a Total War-sorozat a történelmi alapoktól, és merészkedik egy fantasy birodalomba. Nem is akármilyen fantasy birodalomba, hiszen a rendkívül népszerű Warhammer Fantasyról van szó, ami a Creative Assembly szerint tökéletesen illeszkedik a Total War alapjaihoz: a körökre osztott kampányhoz, a politikához, a birodalom felépítéséhez, és persze a hatalmas csatákhoz.

A bejelentés egyelőre elég szűkszavú, és csak hangzatos lózungokat dobál hatalmas szörnyekről, repülő kreatúrákról, legendás hősökről és mágikus képességekről, de konkrétumokat egyelőre nem állít.

Az biztos, hogy a körökre osztott kampányban hamar megtapasztaljuk majd, mennyire kegyetlen az Old World, bármelyik népet is válasszuk, a valós idejű csatákra pedig még több egységet és látványos effektust ígérnek a fejlesztők.

Az is kiderült továbbá, hogy a Total War: Warhammer egy trilógiává bővül később: két további, különálló játék érkezik majd, meg persze mindegyikhez egy rakás tartalmi kiegészítő, szóval a rajongók nem fognak unatkozni a következő években. Megjelenési dátum egyelőre nincs, Steven Berkoff által szinkronizált bemutatkozó előzetes azonban van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward