Total War: Rome 2 megjelenés

Elképesztő dolgokat pakoltak a gyűjtői kiadásba, amelyből mindössze csak 20000 példányt adnak ki.

Total War: Rome 2 megjelenés

A Sega végre megerősítette, hogy a Total War: Rome 2 szeptember 3-án jelenik meg világszerte. A sokak által várt RTS gyűjtői kiadása korlátozott példányszámban érkezik, mindössze húszezer darab készül belőle, ezek mindegyike egyedileg számozott, és elképesztő dolgokkal pakolták tele.

Ó jaj, vesztemet látom...

A pakk római témájú tárgyakat tartalmaz, aranyszínű díszítéses, bőrhatású vörös díszdobozban, amely mágnesesen záródik. Maga a doboz kihajtva a Tabula nevű táblás játék táblájaként is funkcionál. A diszk fém díszdobozban rejtőzik, minden dobozon egyedi szám található, stílusosan római számjegyekkel. A pakkban van még egy készlet, amelynek segítségével összerakhatjuk saját római onagerünket (nem a vadszamarat, hanem a hajítógépet), de találunk benne még római dobókockákat és játékkorongokat (melyeket pl. a Tabula játékhoz használhatunk), vászon kampánytérképet és egy exkluzív paklit, amellyel a külön a darabhoz készített Pun háború című kártyajátékot játszhatjuk.

Aki a Total War: Rome 2 bármelyik kiadását az előrendelési akcióban résztvevő boltokból előrendeli, az ingyen megkapja első DLC-t, a Greek States Cultural Pack-et, amely három extra játszható frakcióval (Epirusz, Athén, Spárta) egészíti ki az alapjátékot. Mindegyik frakció egyedi egységekkel, épületekkel, missziókkal és technológia fával rendelkezik, és a győzelmi feltételeik is különbözőek. Spárta pl. kifejezetten kihívásokkal teli, nehéz frakciónak számít.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward