Történetalapú PUBG-játék készül

Egy teljesen új stúdió készíti, egy iparági veterán vezetésével.

Történetalapú PUBG-játék készül

A PUBG Corp. bejelentette, hogy bővíti a PlayerUnknown's Battlegrounds univerzumát, mégpedig történetalapú új játékokkal. Ehhez egy új stúdiót is alapítottak Striking Distance néven, melyet Glen Schofield vezet. A stúdiót az alapoktól építették fel, és Kaliforniában, San Ramonban van a székhelye. A brigád teljes mértékben a PUBG Corp. tulajdonában áll, és az anyacég fogja ellátni a kiadói feladatokat is.

Glen Schofield korábban a Visceral Games vezetője, később pedig a Sledgehammer Games társalapítója volt, így olyan játékokért felelős, mint a Dead Space és a Call of Duty. A bemutatkozó videóban elmondja, hogy "szabadon fedezheti fel a PUBG univerzumát".

Hogy ez pontosan mit jelent, és milyen játékra számíthatunk, az egyelőre nem derült ki, mindenesetre érdekesen hangzik, hogy különböző történeteket meséljenek el a meglévő univerzumban.

Schofield esete egyébként érdekes. A Kotaku úgy tudja, hogy a Treyarch átvette a 2020-as Call of Duty elkészítését a Sledgehammertől, így nem tudni, hogy jelenleg mi a helyzet a stúdióval. Megszűnőben van? Esetleg valami teljesen máson dolgoznak.

Mindenesetre a Sledgehammer két alapítója, Michael Condrey és Glen Schofield tavaly februárban hagyták el a stúdiót, hogy mindketten vezetői pozíciót töltsenek be az Activisionnél, azonban később mindketten csendben távoztak a cégtől.

Condrey azóta alapított egy új stúdiót a 2K Games alatt, aminek egyelőre nincs neve, és nem tudni, min dolgoznak, míg Schofield ezek szerint a eddig ezen az új stúdión ténykedett. Jelenleg úgy tudjuk, hogy a Sledgehammer még létezik, habár folyamatosan távoznak a munkatársak, és a Raven is besegít a 2020-as Call of Dutyba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap