Törölt Prince of Persia játék videója került fel... még 2012-ben

Törölt Prince of Persia játék videója került fel... még 2012-ben

Annak idején mielőtt az Assassin’s Creed megjelent, még senki nem gondolta volna, hogy képes lesz szinte teljesen megsemmisíteni a Ubisoft akkori egyik legfontosabb sorozatát, a Prince of Persiát.

Az idő homokja köré épített sztoriszálak a PS2-es korszak kiemelkedő játékai voltak, amik nem csak érdekes történettel, de előremutató harcmozdulatokkal rendelkeztek, aminek az alapjait az Assassin’s szériában is felhasználták később. A filmmel egyidőben érkező Prince of Persia: The Forgotten Sands a nevében viselte a feledhetőséget, sajnos nem volt maradandó az, amit nyújtani tudott. Azóta nem is érkezett új PoP játék otthoni gépekre (csak szabadulószoba szintjén VR termekbe); egyértelmű, hogy az Assassin’s Creed kapta a prioritást a Ubisoft stúdióknál és szépen csendben magára hagyták a sorozatot.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy a stúdió ne adott volna esélyt néhány fejlesztőnek, hogy dolgozzon egy PoP játékon. Most került közszemlére egy videó, ami 2012. március 1. óta fel van töltve a YouTube-ra egy törölt Prince of Persia játékról, a Redemptionról. A videó vagy rejtve volt, vagy senki nem találta meg, nem tudni. Az biztos, hogy pár éve néhány fejlesztő elejtett egy-két kommentet, de ezeket azóta nehéz megtalálni, mert az internet rászabadult a rendkívül izgalmas gameplay jelenetekre.

Így néz ki egy törölt játékmenet prototípus 2012-ből:

Látszólag a játék a mai napig megállná a helyét. Izgalmas kameramozgások és látványos idővisszapörgető jeleneteivel, God of War szerű boss harcával nem elképzelhetetlen, hogy sikeres is lehetett volna. Ezt a játékot viszont soha nem fejezik már be.

A Prince of Persia körül mostanában egyre nagyobb a mozgolódás, egy új epizód eljövetelét mutatja, hogy az a csapat, amely az Assassin’s Creed Valhalla domain címét beregisztrálta most a princeofpersia6.com domaint szerezte meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap