Tölts egy éjszakát Karazhanban a Hearthstone új DLC-jével!

Trailerhez, megjelenési dátumhoz és az első új kártyákhoz klikk.

Tölts egy éjszakát Karazhanban a Hearthstone új DLC-jével!

Nemrég írtunk a Hearthstone új DLC-jét övező pletykákról, mostanra pedig kiderült, hogy a szóbeszéd igaz: a Blizzard bejelentette a One Night in Karazhan címen futó új egyjátékos kiegészítőt. A frissítés augusztus 11-től érhető el, a hónap során minden héten új, összesen négy szárny nyílik meg és 45 új kártya kerül a játékba.

A DLC Karazhanba visz el minket egy a torony ura, Medivh által szervezett összejövetelre. Mikor megérkezünk, kiderül, hogy a mágus eltűnt és a hely mágiájával valami nagyon nem stimmel. A történet középpontjaként inasa, Moroes oldalán a varázsló után végzett kutatásunk áll, a komornyik egyébként legendás lapként is szerepelni fog. A prológus, melyben Medivhként játszunk, mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, befejezése pedig szokás szerint két új kártyát ad. Az kiegészítő "maradék" része 20 dollárért megvehető a játékbeli boltban, illetve szárnyanként is 7 dollárért vagy 700 goldért. A teljes DLC-t az első héten megvásárlók bónuszként speciális, Karazhan-témájú kártyahátlapot kapnak.

Ahogy már megszokott a Hearthstone egyjátékos kiegészítőinél, minden egyes kasztra külön kihívások várnak majd, speciális, előre gyártott paklikkal. A teljesítésükért kapunk az adott kaszthoz egy One Night in Karazhan-témájú lapból kettőt. Ha az összes főellenséget legyőztük, ezúttal is megpróbálkozhatunk a hősi (heroic) játékmóddal, melynek végén egy One Night in Karazhan-os kártyahátlap lesz a jutalmunk.

Megjelenés után az összes új lapot hozzáadják az Arena lapkészletéhez, ahol természetesen azok számára is elérhetőek lesznek, akik nem veszik meg a DLC-t. A friss kártyákból néhányat már meg is mutattak, ezeket többek között a Heartpwn már össze is gyűjtötte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward