Több száz órányi prémium tananyagot ad ki a Unity

Hogy a koronavírus alatt megtanuljunk játékot fejleszteni.

Több száz órányi prémium tananyagot ad ki a Unity

A népszerű játékfejlesztési platform / engine, a Unity úgy döntött, hogy három hónapig mindenkinek ingyenes hozzáférést ad a Unity Learn Premium könyvtárhoz, ahol elképesztő mennyiségű, egyébként fizetős prémium tananyag és tutorial található meg, és ahonnan gyakorlatilag mindent megtanulhatunk, a kódolástól kezdve a játéktervezésen át a művészeti dolgokig.

Szóval, ha a koronavírus miatt otthon kell maradnotok, és éppen túl sok szabadidőtök van, tanuljatok meg játékot készíteni!

Habár a Unity leginkább a kisebb, indie játékok esetében népszerű, a motor mára elképesztően fejletté vált, szinten modern dolgot tud, amit jelenleg renderelés kapcsán csak elő lehet hozni, így tulajdonképpen technikailag semmi nem akadályoz meg minket abban, hogy otthon összeszögeljük a követkő AAA-kategóriás anyagot, ami majd odaver a Call of Dutynak. Igaz, ehhez nem hátrány, ha még néhányszáz embert toborzunk magunk mellé.

A Unity Learn Premium elképesztő mennyiségű profi videóanyaggal és tutoriallal tud ebben segíteni nekünk, melyek a játékfejlesztés minden szeletét lefedik, és amik egyébként csak előfizetéssel érhetőek el, most azonban a koronavírus miatt június 20-ig mindenki rácuppanhat. Pusztán egy ingyenes regisztráció szükséges, ami amúgy is kellene, ha magát az engine-t le akarjuk tölteni.

A csomag része a
nevű interaktív élő előadás is, melyből napi egy megy le, és úgy kell elképzelni, mintha egy egyetemi előadás lenne. Aki nem tudja élőben követni, az persze később visszanézheti felvételről.

A Unity kifejezetten alkalmas lehet arra, hogy akár csak kicsit is beletanuljunk a játékkészítésbe, hiszen maga az engine ingyenes, és kiváló dokumentációval rendelkezik, a munkafolyamatai jól megérthetőek. Persze ahhoz, hogy igazán bele tudjunk merülni, és az alapoknál több dolgot tudjunk megcsinálni, muszáj lesz megtanulni programozni C#-ban, de a kódolás egyébként is egy hasznos képesség, és ebben például ez a rész segíthet.

Ezen kívül
kiváló a 2D,
kezdeti megértéséhez, és persze nagyon fontos, hogy
is elsajátítsuk, de egyébként érdemes

Kíváncsian várjuk, hogy az iPon kedves olvasói mire jutnak a koronavírus-járvány végére!

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap