Több játékot is rejteget a Cryptic

Jack Emmert elárulta, hogy a Star Trek Online, Champions Online és a nemrég bejelentett Neverwinter mellett több más projekten is dolgozik a Cryptic Studios.

Több játékot is rejteget a Cryptic

Jack Emmert elárulta, hogy a Star Trek Online, Champions Online és a nemrég bejelentett Neverwinter mellett több más projekten is dolgozik a Cryptic Studios. "Ez azért nem rossz, mondhatjátok azt, hogy kiszivárogtattam valamit, van több más projektünk is!"

Igen, ez tényleg nem túl sok információ, bár azért azon, hogy "több" más, egy kicsit elcsodálkoztunk. Aki még nem hallott volna például a Neverwinter projektről sem (korábbi hírünkhöz katt), annak eláruljuk, hogy ez nem MMO lesz, annak ellenére sem, hogy az Atari tulajdonában álló fejlesztő az utóbbi időben ráállt ezekre (Star Trek és Champions Online).

A két MMO különösebben nem tarolt nagyot, de Emmert bizakodva néz a jövőbe. "Annyira vagy jó, amennyire az utolsó játék, amit letettél az asztalra." A szóban forgó be nem jelentett játékokról annyit mondott, hogy már jó ideje dolgozgatnak rajtuk, reméljük hamarosan hallunk felőlük valami konkrétumot is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward