Több játékot adna ki a Bethesda

Rendszeres megjelenéseket szeretne a mostani ritkás helyett a Bethesda.

Több játékot adna ki a Bethesda

A Bethesda marketinges vezetője, Pete Hines szerint nem szabad megismétlődnie a 2011-es év utáni üresjáratnak. Azelőtt sok játékkal állt elő a cég, megjelent a Brink, a Hunted, a Rage és a Skyrim is, utána azonban egy hosszú csendesebb időszak következett. A Bethesda célja jelenleg az, hogy évente három-négy nagy megjelenéssel tudjon előállni.

"El szeretnénk jutni odáig, hogy rendszeresen jelenjenek meg játékaink. Ugyanakkor nem akarunk évente tíz játékot sem kiadni, az ugyanis nem passzolna hozzánk." - mondta Hines, aki szerint egyébként nem is kellene minden játéknak belsős stúdióktól jönnie, szívesen működnének együtt külsős partnerekkel is. Ha ez az együttműködés sikeres, akkor persze már beszélhetnek a felvásárlásról, mint ahogy történt ez a Dishonoredet készítő Arkane Studios esetében is.

Ami a Fallout 4-et illeti, Hines arra számít, hogy felül tudja múlni a Skyrim teljesítményét - már ami az eladásokat illeti. Sőt, egyenesen azt reméli, hogy ez lesz a stúdió történelmének legnagyobb megjelenése. Ez persze nem lenne kis teljesítmény, hiszen a Skyrimből egy hét alatt 7 millió példány kelt el, mára pedig már bőven átlépte a 20 milliós eladást.

Mindezt annak ellenére is, hogy jelenleg az interneten sokan mondják, hogy a Fallout 4 grafikája csúnya. Hines szerint ez nem probléma: egyrészt egy szórakoztatóipari termékről beszélünk, ezek kapcsán sosem lesz teljes egyetértés. Másrészt pedig a csapat inkább koncentrált a játékmenetre, és az olyan új dolgokra, mint a teljesen átalakított fegyverkészítés, vagy a saját bázis építésének lehetősége. Hines szerint a Bethesdánál általánosan a játékmenetet helyezik az előtérbe a grafikával szemben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward