Titokzatos Secret World ARG készülődik

"Figyelem, a világ vége közeleg! Az emberiség már megkapta a figyelmeztetést, december 21-én lesz a kataklizma, mely véget vet az általunk ismert világnak. Itt az idő készülődni."

Titokzatos Secret World ARG készülődik

[italic]"Figyelem, a világ vége közeleg! Az emberiség már megkapta a figyelmeztetést, december 21-én lesz a kataklizma, mely véget vet az általunk ismert világnak. Itt az idő készülődni.

A nagy esemény bekövetkeztéig egy teljesen új alternatív valóság játék (ARG) vezet el, mely a Secret World univerzumában helyezkedik el és készít fel az eljövendőre. Amennyiben még nem vettetek részt ARG eseményben korábban, ez a legjobb alkalom, hogy elkezdjétek.

TALÁN AZ UTOLSÓ IS.

Lehetséges, hogy ez az utolsó alkalom, hogy megváltást nyerj ez alól a kozmikus esemény alól, melegen ajánljuk, hogy regisztrálj és végy részt az ARG-ben. Az előzetes regisztráció ingyenes és megejthető ezen az oldalon. Az ARG néhány napon belül elkezdődik, ne szalasszátok el a lehetőséget.

Nem szükséges, hogy legyen aktív The Secret World előfizetésetek a részvételhez, amennyiben viszont van, extra nyeremények is elérhetőek számotokra, amiket még azelőtt használhattok, hogy eljön a világ vége, december 21-én.

Üdvözlettel,

FUNCOM"[/italic]

Ezt a kis levélkét kapták mindazok, akik regisztráltak már a Funcom oldalán. Nem ez az első Funcom-os ARG móka, de ha új számotokra a műfaj, akkor annyit érdemes tudni róla, hogy interaktív és a való világot használja platformként, annak érdekében, hogy átadjon egy történetet. A karaktereket és eseményeket a játék tervezői irányítják és nem mesterséges intelligencia, amint azt a videojátékokban megszokhattátok. A játékosok közvetlenül érintkezhetnek a játék karaktereivel. Lesznek fejtörők és feladványok, amit a közösség együtt oldhat meg. Az esemény használhat többféle multimédia eszközt, így e-mail, telefon vagy bármilyen köztes média is részt vehet.

Érdekesnek ígérkezik...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward