Ahogy más üzenetküldő szolgáltatások, úgy a Viber is rendelkezik egy olyan megoldással, amivel olvasás után automatikusan törlődnek az üzenetek, így biztosítva, hogy a címzetten kívül más ne láthassa azt. Ami azonban újdonság, hogy ezt a funkciót a csoportos üzenetküldés közben is használhatjuk.

Ha többen leállunk beszélgetni, akkor pár egyszerű beállítással megcsinálhatjuk, hogy olvasás után törlődjenek a korábbi üzenetváltások, így a csoport tagjai is biztonsággal kommunikálhatnak. Emellett, aki újabb operációs rendszert használ a készüléken, nem lesz képes képernyőképet sem készíteni ezekről.

A csoportos beszélgetésekben 10 másodperctől kezdve akár 1 nap után is törlődhetnek az üzenetváltások, képek és matricák, a számláló pedig akkor indul el, amikor a másik fél elolvasta vagy megnézte azokat.

Hírlevél feliratkozás
A feliratkozással elfogadom a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

2 hozzászólás

A komment írásához előbb jelentkezz be!
thedeveloper
thedeveloper
2021. okt. 25. 15:12
#2

"törlődnek az üzenetek": Mármint beállítódik az isDeleted flag és a DeletionTimeDate field? Nehogy bárki elhigyje, hogy a szerveren bármilyen üzenet törlődni fog.

lucskossnyillass
lucskossnyillass
2021. okt. 24. 10:34
#1

Inkább ezt használjátok:
SIGNAL
https://signal.org/download/
Hatóságok sem fogják látni, hogy mit írsz/küldesz.
:^)

Vissza az oldal tetejére