Titanfall - videoteszt

Vajon a Respawn új játéka le tudja taszítani a trónról a Call of Duty-t? Nos, mi egy kicsit csalódtunk...

Titanfall - videoteszt

I. oldal

Azóta várom, hogy végre kimondhassam a végső ítéletet a Titanfall felett, hogy az Infinity Ward-alapítók (sőt, a stúdió fele) elhagyták az Activisiont, és saját stúdiót alapítottak Respawn néven. Mindenki azt jósolta ugyanis, hogy a Call of Duty-sorozat halálra van ítélve, Vince Zampella és brigádja pedig majd megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni.

Aztán persze kiderült, hogy a Call of Duty egyáltalán nincs halálra ítélve, sőt, köszöni szépen, jól van. Így a bizonyítás terhe már a Respawn vállát nyomta. A Microsoft mindenesetre nagyon bízott a játék sikerében, hiszen elintézte, hogy a PC mellett csak Xbox 360-ra és Xbox One-ra jöjjön ki. Redmond stratégiája bejött: az Xbox One eladások hatalmasat ugrottak az előző hetekben, a Titanfall pedig szépen fogy.

Mivel a béta alapján az Xbox One-os változat felbontásával és framerate-jével sem voltam elégedett (a tapasztalatok szerint pedig ezek a véglegesben sem javultak), így a PC-s változatot teszteltem. Szerencsére az EA-játékokra jellemző szerverkatasztrófáktól ezúttal nem kellett tartani, és az Origin sem fogja vissza túlzottan a Titanfallt, a kezdeti bejelentkezés után ugyanis az Xbox One-os változathoz hasonlóan a Microsoft szerverein fut a játék. Lássuk, mire számíthatunk a játékipar titánjától...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward