Titanfall - hány mech lehet egyszerre a színtéren?

Titanfall mechek a pályákon, különbségek a verziók között.

Titanfall - hány mech lehet egyszerre a színtéren?

A Titanfall fejlesztője, a Respawn Entertainment egy interjúban azt fejtegette, hogyan adagolja nekünk a játék a mecheket. Abbie Heppe közösségi menedzser elmondta, hogy a jó teljesítmény megnövelheti a mechek megjelenésének gyakoriságát. A meccs során elérhető Titánok megjelenése időzített, de meggyorsíthatjuk a folyamatot, ha teljesítjük a feladatokat és gyűjtjük a killeket. Ha elveszítjük Titánunkat, újraindul a számláló. Lehetséges lesz tehát, hogy a pályán minden egyes játékosnak egyszerre lehessen Titánja, ez persze nem jelenti azt, hogy majd egymás hegyén-hátán fognak állni. Heppe elmondta, hogy a pályákon külön harci területek lesznek kialakítva a Titánok és az emberek számára.

"Kell, hogy olyan pályáink legyenek, amelyek nemcsak a 6 méternél is magasabb Titánoknak készültek, hanem az emberméretű pilótákat is kiszolgálják. Ezért még a "kisméretű" pályáink is meglehetősen nagyok. Az a legjobb az egészben, hogy lesznek területek a Titánoknak és a pilótáknak, és ezek a kisebb pályarészek beleépülnek a nagyobbakba, és klassz utak vezetnek rajtuk keresztül."

Arra a kérdésre, hogy lesz-e offline mód Heppe elmondta, hogy a Titanfallt teljes egészében a többjátékos módokat szem előtt tartva fejlesztik. A különböző verziók közötti különbségekről annyi derült ki, hogy lesznek eltérések, mivel a PC, az Xbox 360 és az Xbox One platformok között vannak különbségek, de mivel a játék még készülőben van, erről bővebb részletekkel nem tudott szolgálni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward