Titanfall: Expedition DLC - Már Xbox 360-on is

A PC-s és Xbox One megjelenés után Xbox 360-ra is befutott az Expedition DLC, valamint a játék harmadik frissítése.

Titanfall: Expedition DLC - Már Xbox 360-on is

PC-re és Xbox One-ra már május 15-én elérhető volt a Titanfall: Expedition, Xbox 360-ra viszont csak ma érkezett meg. A késlekedés oka, hogy a másik két platformtól eltérően ezt a verziót nem a Respawn, hanem egy külsős fejlesztő, a Bluepoint csapata végezte. No de aggodalomra semmi ok, a három plusz pályát így is megkapjuk, melyek a Runoff, a Swampland és a War Games. A csomag 639.45 MB-ot foglal, önmagában 10$ (~2200 Ft) körüli áron szerezhető be, vagy a Season Pass részeként, 25 dollárért (~5600Ft). Utóbbiban még két DLC lesz benne, melyek még idén nyáron, illetve ősszel érkeznek.

Az Expeditionnel egyszerre élesedett a játék harmadik nagyobb frissítéscsomagja is 360-on, amiben több apróbb hiba mellett javítottak a matchmaking rendszeren, behozza az egyéni loadout nevek megadásának lehetőségét, és a meccsek utáni összesítések is többet mutatnak majd, mint eddig. Ezen felül két új játékmód is érkezett: a Marked for Death (6v6) és a Wingman (2v2), valamint új Burn Cardok is elérhetővé váltak.

Szorosan nem kapcsolódik ide, de érdemes megjegyezni, hogy nemrég olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a Respawn következő alkotása egy "külsőnézetes akció/felfedező" stílusú játék lesz. Legalábbis erre utalt egy állásajánlat a weboldalukon, ami persze azóta lekerült onnan. A fejlesztők eddig csak az FPS műfajban alkottak, így izgatottan várjuk, mi sül ki a titokzatos projektből.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward