Titan: Nem előfizetéses MMO lesz

A Blizzard Project Titan név alatt futó új MMO játéka egészen biztos, hogy nem előfizetéses lesz, árulta el a cég...

Titan: Nem előfizetéses MMO lesz

A Blizzard Project Titan név alatt futó új MMO játéka egészen biztos, hogy nem előfizetéses lesz, árulta el a cég. A legutóbbi hírünk az volt a játékról (idén májusban), hogy visszanyesték a rajta dolgozó csapat méretét és legjobb esetben is 2016-ra jósolták a megjelenését.

Úgy tűnik, még nagyon képlékeny állapotban van az egész projekt, Mike Morhaime nyilatkozata szerint újragondolnak mindent, amit eddig csináltak.

"Bár részletekről még nem beszélhetünk, azt elmondhatom, hogy nagyon valószínűtlen, hogy előfizetéses MMORPG lesz. Ismételten felhívom a figyelmeteket arra is, hogy a játéknak még nincs hivatalos megjelenési dátuma sem!"

Az erőforrásokat átcsoportosították a World of Warcraft és a Blizzard All-Stars irányába, amíg a Titán alapkoncepcióját addig iterálják, ameddig csak szükséges. Közben a WoW pandás kiegészítője kezdi a végét húzni, már csak 7,7 millió játékost számláltak június végén. A csökkenés aránya egyelően oszlott meg keleten és nyugaton, de Morhaime szerint az új tartalompakkra visszatérnek majd a játékosok (mint mindig). Ez név szerint a Siege of Orgrimmar. A Blizz bízik a játék stabil minőségében és hiszi, hogy még mindig ők legjobbak a piacon.

A Blizzard idén ellátogat a Gamescomra is, ahol a Diablo 3-mal kapcsolatosan jelentenek majd be valamit. Aztán, hogy az idei Blizzcon milyen meglepetést tartogat, azt majd meglátjuk...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward