Tides of Numenéra: Több idő kell

Az inXile a korábban megadott dátumot a 900,000-es összeghez és tartalommennyiséghez szabta...

Tides of Numenéra: Több idő kell

Az eredetileg 2014-re ígért játék legnagyobb örömünkre hatalmas támogatottságot élvez, a műfaj rajongói pedig többet voltak hajlandók áldozni rá, mint azt a készítők remélték. Az inXile a korábban megadott dátumot a 900,000-es összeghez és tartalommennyiséghez szabta, így a gyűjtés lejárta előtt 2-3 nappal már fel tudták mérni azt is, hogy jóval több időre is lesz szükségük.

A Torment: Tides of Numenéra tehát mostantól 2015-ös játék, de ne csüggedjetek, mert rengeteg mindent kapunk a plusz várakozási időért. A csapat elérte a 3,5 milliós kiterjesztett célt, így már a fedélzeten tudhatjuk Chris Avellonet, sőt így a hajrára írtak ki további célokat is. Kíváncsian várjuk, hogy elérik-e a 4 milliós álomhatárt, amellyel kapunk egy újabb hatalmas várost és még sok minden mást. A fiúk nagy felindulásukban egészen 4,5 millióig írtak ki célokat, bár ezek elérésére már igen csekély az esély. Persze ne legyen igazunk.

"Az a tervünk, hogy a plusz pénzmennyiségből tovább tartsuk a csapatot a projekten, aminek köszönhetően több időnk lesz tervezni, iterálni és tovább polírozni a játékot, hogy valami olyat alkossunk, ami igazán felér a Torment névhez."

Biztosabbat már csak akkor fogunk tudni, ha a csapat leül megtervezni mindent a Kickstarter gyűjtés lezárása után. 60 óra van hátra, a rekordtartó (videojátékok között) Project Eternity 3,9 millió dollárt szedett össze... (plusz egy keveset PayPalon, így meglett a 4 millió)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward