The Witness + Braid PS3

A Braid alkotója Jonathan Blow bejelentette új játékát, melynek címe The Witness lesz. (A tízer oldal megtekintéséhez klikk.) A honlapon azt olvashatjuk, hogy "A Szemtanú" multiplatform lesz, "már amilyen platformok 2011-ben lesznek, amikor a játék remélhetően kész lesz".

The Witness + Braid PS3

A Braid alkotója, Jonathan Blow bejelentette új játékát, melynek címe The Witness lesz. (A tízer oldal megtekintéséhez klikk.) A honlapon azt olvashatjuk, hogy "A Szemtanú" multiplatform lesz, "már amilyen platformok 2011-ben lesznek, amikor a játék remélhetően kész lesz".

Blow a blogján azt írja, hogy a játék "nagyon vizuális" lesz, és amint az azt készítő csapat ott fog tartani, rögtön mutatnak is róla némi képi anyagot. A The Witness egy "felfedezős puzzle játék", mely egy lakatlan szigeten játszódik majd.

"Valami alaktalan és tökéletes létezett a Menny és a Pokol előtt. A magány! A mérhetetlen magány. Egyedülálló és megváltoztathatatlan. Mindenhol ott van, mégsem fenyegeti semmi. Nevezhetjük a Világ Szülőanyjának. Nem tudom a nevét, így adok neki én magam: 'Tao'. Gyakran úgy nevezik "a Hatalmas".

2011 viszont még messze van, ami a közeljövőt illeti, jó hírünk van a PS3 tulajdonosoknak. A Hothead Games megerősítette, hogy már dolgoznak a számos díjat elnyert fejtörő játék, a Braid PlayStation Networkös verzióján. A megjelenés pontos időpontja egyelőre még nem ismert.

Az iPon Braid tesztjéhez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward