The Walking Dead: Season 2 - nem lesz kevésbé kemény

Hiába a gyerek főszereplő, a játék világa ugyanolyan kemény marad.

The Walking Dead: Season 2 - nem lesz kevésbé kemény

A The Walking Dead: Season 2 fejlesztője, a TellTale Games figyelmeztette a rajongókat, hogy bár a játék főhőse, Clementine még csak egy kisgyerek, ettől még a játék világa ugyanolyan kemény marad, mint amilyen az első évadban volt. Ezt igazolta a második évad első részének, az All That Remainsnek az előzetese is.

Dennis Lenart, az epizód rendezője, és Mark Darin, az írója elmondták, hogy nem fogták vissza magukat a kisiskolás korú főszereplő miatt. Azt azért hozzátették, hogy emiatt kissé kényelmetlenül érezték magukat, de még mindig úgy gondolják, hogy ezt kellett tenniük. Egy kislánnyal játszunk, de a világot ez nem érdekli.

"A The Walking Dead univerzumában ezen a ponton a tény, hogy Lee már nincs veled, és nem vagy sem erős, sem hatalmas még nem jelenti azt, hogy a világ ettől kedvesebb vagy jobb lesz hozzád. A többi túlélő és a zombik sem törődnek azzal, hogy csak egy kislány vagy, épp ezért más nézőpontból kell szemlélned a világot."

Lee-t alakítva máshogyan kellett megbirkóznunk a nehézségekkel, mint ahogyan Clementine bőrébe bújva fogunk. Az alkotók azt is elmondták, hogy a kis méret és a nem éppen félelmetes külső miatt a világ emberi lakói máshogy fognak a főhősre reagálni. Amikor az alkotókat arról kérdezték, hogyan tudnák összefoglalni az évad témáját egyetlen szóban ők annyit mondtak: "bizalom".

A második évad, amelyből az első rész már megjelent PC-re és Macre (PlayStation Networkön és Xbox Live Arcade-en ma válik elérhetővé), 5 epizódból fog állni, és 2014-ben ér majd véget. A többi rész pontos megjelenési dátumait is hamarosan közölni fogják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward