The Secret World: "Hell Raised" hétvége

Egyre közeleg a The Secret World megjelenése, úgyhogy ideje ismét felhívni a figyelmet a béta hétvégékre!

The Secret World: "Hell Raised" hétvége

Egyre közeleg a The Secret World megjelenése, úgyhogy ideje ismét felhívni a figyelmet a béta hétvégékre! Ezen a héten Kingsmouth környékén kalandozhattok a korábbi bétákról áthozott karakteretekkel. A "Hell Raised" hétvégén két nagyobb kazamata is elérhető lesz, ezek témája természetesen kapcsolódik a teszt alcíméhez, tessék alaposan körülnézni a Salamon-szigetek partjain.

A tesztalkalomra úgy nyerhettetek belépőt, ha játszottatok a SecretWar Facebook játékkal (már lezárult az esemény) vagy még most is beugorhattok, ha előrendelitek a játékot. Az esemény június 15-én veszi kezdetét és majdnem 3 napig tart, most az eddigieknél jóval nagyobb darabot tettek elérhetővé a július 3-án megjelenő játékból. Akit meglepetésként ér a július 3-a, annak csak annyit mondanánk: piaci okok.

Amennyiben már játszottatok a korábbi bétákkal és fent van a kliens, akkor patch-elnetek kell a legfrissebb verzióra, hogy megtapasztalhassátok a legújabb fejlesztéseket: "feljavított tartalom, gameplay mechanikai és teljesítménybeli korrekciók", melyek mellett még a harcrendszeren is változtattak, valamint mostantól elérhető a teljes DX11-es grafika.

Ti melyik frakció mellett döntöttetek? Az iPon Templart játszik!

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward